heliaasobhani مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2648 عنوان چجوری بگم دنگشو بده😂 55 بازدید | 8 پست رفتیم کافه صندوق دار گفت همه از یه کارت کشیده بشه بچه ها موجودی نداشتن من کشیدم سه تاشون دادن حالا نفر آخر دختر عمومه دو سه بار بهش گفتم از پول مشتریم زدم بزن باید تسویه کنم گفت باشه بازم نزد چجوری بگم دیگه؟🥲 میترسم ناراحت بشه چون دو سه بار گفتم امروز | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موشغاله عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 20031 ناراحت بشه شماره کارت واسش بفرس بگو عزیزم فراموش کار شدی چقدر کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 18964 دیگه نمیشه دوباره بگی... باید شعور خودش برسه. اگه نداد باید بیخیال پولت بشی ولی دیگه دنگشو حساب نکنی هیچوقت برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
heliaasobhani مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2648 ناراحت بشه شماره کارت واسش بفرس بگو عزیزم فراموش کار شدی چقدر من همیشه با اسنپ میرم ماشین ندارم دختر عموم داره خودش گفت بیا خونه ما با هم بریم من تو بارون میترسم تنها رانندگی کنمالان میگم شاید گذاشته پای اینکه منو برده دنگشو نمیده
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12600 با بقیه بچه ها برید بیرون استوری بزار بهش بربخورهنمیدونم اگه اکیپ باشین اینطوری بهش برمیخوره و شاید به خودش بیاد شایدم ندارع ک به روی خودش نمیاره مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
heliaasobhani مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2648 دیگه نمیشه دوباره بگی... باید شعور خودش برسه. اگه نداد باید بیخیال پولت بشی ولی دیگه دنگشو حساب نکنی ... خودم دستم خالی بود از کارت مشتری پرداخت کردم🤦🏻♀️
heliaasobhani مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2648 با بقیه بچه ها برید بیرون استوری بزار بهش بربخورهنمیدونم اگه اکیپ باشین اینطوری بهش برمیخوره و شاید ... یه گروه داریم هماهنگ میکنیم دیگه همه با هم میریم میترسم بگمش بگه چه گداییه🤦🏻♀️😂
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12600 یه گروه داریم هماهنگ میکنیم دیگه همه با هم میریم میترسم بگمش بگه چه گداییه🤦🏻♀️😂 نه عزیزم پس اون نمیده توام میتونی بگی اون گداستپول خودته حالا کم یا زیاد اون موظفه بده یا توی گروه هماهنگ کن یه روز برین بعد توی همون گروه بگو راستی فلانی جون برات شماره کارت فرستادم تو پی وی (همینقدر نه بیشتر نه کمتر ) مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....