2777
2789
عنوان

رفتم آز دادم

237 بازدید | 22 پست

بعد از هشت روز تاخیر و بی بی چک منفی رفتم آز دادم امیدی ندارم هر چی خدا بخواد

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله که مثبته

ان شاالله واقعا زندگیم به یه اتفاق خوب نیاز داره ای چن روزه خیلی فشار رومون بوده،خدا خیر بده شوهرمو

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
بار اوله تاخیر داری؟ 

نه شیش ماه پیشم داشتم دکتر گفت داری آماده میشی برا بارداری ولی هنوز نشدم ،دوماه گذشته هم بخاطر مسافرت سه روز عقب مینداختم

انشاالله که مثبت باشه کی جوابش میاد؟؟

ساعت دو، توروخدا دعا کنین😢

شاید تنبلی تخمدان داری برو سونو داخلی و چک کن

نه ماهه تو مطب دکترام هزار تا قرص و آمپول زدم،اگه ایماه نشم میرم برا عکس رنگی ،متاسفانه عفونت قارچی دارم😢😢😢

عزیزم  برو از طریق طب سنتی اقدام کن

باو کن ماه قبل رفتم 500 تومن دارو گیاهی بهم داد😢

عزیزم جواب ازمایش گرفتی مارو خبر کن منم امروز ۴ روز قبل پریودی هستم .بی بی زدم بعد ۱ یا ۲ ساعت هاله انداخته ...

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)