2777
2789
هروقت استرس میگیرم اینجوری میشم

خب اگه کنترلت دست خودت نیست برو روانشاس ببین نظرش چیه

من خودم مشکل نگران بودن زیاد از حد راجب هرچیزی رو دارم مشکلم وسواس فکری هست.. کلا سالهاست درگیر وسواس فکری هستم شدید.. میرم روانپزشک و قرص میخورم

خب اگه کنترلت دست خودت نیست برو روانشاس ببین نظرش چیهمن خودم مشکل نگران بودن زیاد از حد راجب هرچیزی ...

دکتر رفتم ولی با قرص خوب نشدم🥲 میتونم خودمو کنترل کنم ولی خیلییی سخته

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتم ولی با قرص خوب نشدم🥲 میتونم خودمو کنترل کنم ولی خیلییی سخته

چندوقت قرص خوردی؟

باید پیگیری کنی کلا مشکلات روحی نیاز ب پیگیری دارن.. مثلا اگه ی قرص جواب نده ب دگتر بگی ی قرص دیگه بنویسه

و اینکه قرص هم طولانی مدت اثر میزاره هرکی پیگیری کنه هم از لحاط روانپزشک و قرص هم از لحاط روانشناس مشکلش کنترل میشه

خیلی وقته ک این مشکل رو داری؟شاید ی اتفاق بدی یا ترسی برات افتاده ک ی مدت هست اینجوری شدی؟شاید بعد چند وقت اوکی بشی ها؟

چندوقت قرص خوردی؟باید پیگیری کنی کلا مشکلات روحی نیاز ب پیگیری دارن.. مثلا اگه ی قرص جواب نده ب دگتر ...

عزیزم اینجایی که زندگی میکنم پر از استرسه برام اتفاق که خیلی برام افتاده از ۱۹ سالگی افسردگی گرفتم و حالم هی بدتر و بدتر شد چند بار دکتر رفتم ولی فایده نداشت باید از استرس دور باشم تا آرامش بگیرم ولی شدنی نیست سعی میکنم که خانواده و محل زندگیمو درک کنم تا کمتر استرس بگیرم

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

عزیزم اینجایی که زندگی میکنم پر از استرسه برام اتفاق که خیلی برام افتاده از ۱۹ سالگی افسردگی گرفتم و ...

نمیدونم والا شاید حرف زدن با ی مشاور یا کسی ک درکت کنه کمکت کنه

درهرحال انشالله ک حالت خوب بشه و ب آرامش برسی💜

واسه منم دعا کن چون خیلی ب خاطر وسواسم اذیت میشم🥲

نمیدونم والا شاید حرف زدن با ی مشاور یا کسی ک درکت کنه کمکت کنهدرهرحال انشالله ک حالت خوب بشه و ب آر ...

انشالله هرچی زودتر خوب شی فقط قوی باش

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻