2777
2789
عنوان

یسوال دارم😊🚬🚫🚫🛇

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 168 پست
یکم  نمیدونم چراحس پیری دارم تازگیاخخخخخخخخ چیکارکنم که فکرکنم هنوز خیلیییی راه دارم .... 😧 ...

والله ما پنج سالمون بود میگفتن تو بزرگ شدی .الان دخترا بزرگ شتر شدن ببخشیدا میگن بچس نمیفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانوم سه سال پیش تقریبا باکلی ترفند اومد وسط زندگی من ، از آشنایان دور همسرمه 

اون موقع انگار شوهرمو مسخ کرده بود ، اصلا نمیفهمید چیکار میکنه ، خیلی عذاب کشیدم ولی سعی کردم منطقی رفتار کنم ، محبتم رو بیشتر کردم ، به خودم بیشتر رسیدم ، درست نمیشد ، تا اینکه همسرم کاراشو جور کرد بره کربلا ، پیاده برای اربعین ، از امام حسین خواستم جور نشه ولی شد خیلی دلم شکست ، خیلی ناراحت بودم ، به خاطر بابام صدام در نمیومد ، وقتی داشت خدافظی می کرد از ته دل گفتم داری میری کربلا ، امیدوارم پات به کربلا برسه ولی داغ زیارت امام حسین به دلت بمونه که دل منو اینجوری سوزوندی

رفت وقتی از کربلا اومد قیافش داغون داغون بود انگار داعشیا بهشون زدن 

یک هفته حرف نمیزد و فقط گریه می کرد 

یه چند روزی از برگشتنش گذشته بود ، داشتم نماز میخوندم ، سلام دادم ، اومد سرشو گذاشت روپام چند دقیقه هق هق زد ، گفتم حرف بزنیم گفت نه منم ادامه ندادم ، گفت فقط حلالم کن ، نگاهش کردم ، چیزی نگفتم 

چند روز بعد اومد تعریف کرد که رفتیم، رسیدیم کربلا همه رفتن زیارت کردن قرار بود شب برگردیم سمت نجف و نمونیم اونجا ، گفت نماز خوندم رفتم که برم زیارت ، میگه هربار نشد ، میگه ۳بار رسیدم تا دم در حرم جمعیت زد بهم یهو فاصله گرفتم ، میگه اونجا صدات عین اکو تو مغزم می پیچید

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

وقتی اومد خودش دم دختر رو قیچی کرد 

ولی این دختره انقدر وقیح هنوز بهش با خطای مختلف زنگ میزنه 

چند وقت پیش یه شماره زنگ زد گفت کیه ، گفتم شمارست خوندم براش گفت نمیدونم کیه ولش کن ، دستش بند بود 

الان دیدم به اسم اون سیوش کرده 

میدونم شماره هارو سیو میکنه که دفعه بعد جواب نده ، بهم گفته بود الان ناراحتم که چرا ایندفعه بهم نگفته اینه و بعدم از کال لاگش پاک کرده

این خانوم سه سال پیش تقریبا باکلی ترفند اومد وسط زندگی من ، از آشنایان دور همسرمه  اون موقع ان ...

باز خوبه این چیزا حالیشه بعضیا مثل الاغ میمونن دور از جون 

ایشالله شر این عوضی هم کنده شه بره ب درک 

دلم خیلی سوخت بخدا

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

حساب کنین دختره فروشنده داروخونه نزدیک خونمونه ، پارسال که باردار بودم رفتم شیاف بگیرم ، منو دیده بود 

شبش به شوهرم اس ام اس داده بود که حالا که خانومت حامله است من در خدمتم

حساب کنین دختره فروشنده داروخونه نزدیک خونمونه ، پارسال که باردار بودم رفتم شیاف بگیرم ، منو دیده بو ...

وااای خدا نگذره ازش  

امام زمان بزنه تو کمرش میبردی نشون‌خونوادش میدادی میرفتی از داروخونه مینداختیش بیرون

حساب کنین دختره فروشنده داروخونه نزدیک خونمونه ، پارسال که باردار بودم رفتم شیاف بگیرم ، منو دیده بو ...

😑😑😑تففف

خاک توسرش ینی

چه بی اررش وحقیرررر

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
الان داشتم میشدم😐 حس کردم یکی سرموگرفته تودسش صدوهشتاد درجه چرخوند نگه داشت  برگشتم دیدم شو ...

عشقتون پایدار 

خوبه دیگه 

از وجود هم لذت ببرید😊😊😊😊

الان داشتم میشدم😐 حس کردم یکی سرموگرفته تودسش صدوهشتاد درجه چرخوند نگه داشت  برگشتم دیدم شو ...

بخاطر دعای من زنده موندی وگرنه برا عشقتون فدا میشدی🤣🤣🤣

همه این کارا رو کردم ، تهدیدش کردم ، وهر دوستم و با یکی از دوستاش فرستادم تهدیدش کردم ، اینام هیکل گ ...

توام حالا اینوپیشش نگی😅ازش تعریف کن اعتماد به نفسشو ببربالاکه نره بااون😅😅

کلا این دخترا دنبال کسی ان که تیغش بزنن

پول دار یا مهربون

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
وقتی اومد خودش دم دختر رو قیچی کرد  ولی این دختره انقدر وقیح هنوز بهش با خطای مختلف زنگ میزنه& ...

امیدوارم به حق امام حسین خدا زندگیتنو حفظ کنه و نسل آدمهای عوضی رو از زمین بکنه

من شیعم،حیدر آقامه  
وااای خدا نگذره ازش   امام زمان بزنه تو کمرش میبردی نشون‌خونوادش میدادی میرفتی از داروخونه مین ...

همسرم زنگ زد به دادش دختره گفت ، خواهرتو جمع کن ، پیام رو بهش نشون داد 

وقتی اومد خونه مبهوت بود گفت اینا همشون مثل همن😂😂😂😂

تازه مامانشم روانشناسه