2777
2789
عنوان

یسوال دارم😊🚬🚫🚫🛇

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 168 پست
میدونم به من نگفته که عصبی نشم  این خانوم دو ساله تقریبا دنبال شوهر بنده است😥😥😥  مطمئ ...

خدا لعنتش کنه دختره ی عبدل ابادیو😁

عب ندارع

مردای واقعی دزدیده نمیشن توسعی نکن بگیریش 

ببین خودش میره طرفش یانه👍👍👋

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان صبح شوهرت میگه ؟  زنگ زده صحبت کردن یا فقط شمارشو دیدی؟  وای منم ناراحت شدم

فقط شمارشو دیدم اونم الان فهمیدم واسه اونه ، مطمئنم خودشم نمیدونسته ، ناراحتم چرا نگفته بهم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خدا لعنتش کنه دختره ی عبدل ابادیو😁 عب ندارع مردای واقعی دزدیده نمیشن توسعی نکن بگیریش  ببین ...

من همه این راه ها رو رفتم ، ۳ساله دنبالشه ، یک سال شوهرم رفته بود سمتش ولی الان ۲ساله دست از پا خطا نکرده خدایی، پشیمونه 

الانم ۲ساله اون دنباشه

من همه این راه ها رو رفتم ، ۳ساله دنبالشه ، یک سال شوهرم رفته بود سمتش ولی الان ۲ساله دست از پا خطا ...

خدا ازش نگذره

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
انشاالله

خودتو ناراحت نکن مردی ک پشیمونه عمرا اشتباهی نمیکنه ولی این دختره رو ازش شکایت کن ب یکی بگو بره حسابشو برسه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
خودتو ناراحت نکن مردی ک پشیمونه عمرا اشتباهی نمیکنه ولی این دختره رو ازش شکایت کن ب یکی بگو بره حساب ...

همه این کارا رو کردم ، تهدیدش کردم ، وهر دوستم و با یکی از دوستاش فرستادم تهدیدش کردم ، اینام هیکل گنده ، خیلی ترسناکن 😂😂😂

والله موندم شوهر من چه جذابیتی داره که اینجوری دنبالشه😄😄😄