2821
2789
عنوان

تغییر اسم

246 بازدید | 38 پست

من اسمم زهراعه ولی میخوام عوض کنم اسم زهرا قدیمیه چه اسم هایی پیشنهاد میکنید؟خودم نازی دوست دارم ولی تنوع اسمی بیشتر بدین...

ولی فقط خودمون میدونیم توی دلمون بلیط کی بیشتر می ارزه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نازنین زهرا که نازنین صداتون کنند اینطوری هم زهرا حفظ میشه هم اسم اولتون به نوعی نازنينه

یکی قبلا پیشنهاد داد ولی خانوادم گفتن قدیمیه

الان ک به سن قانونی رسیدم میخوام عوض کنم

ولی فقط خودمون میدونیم توی دلمون بلیط کی بیشتر می ارزه

اسم زهرا رو خیلی دوست دارم

اما نازی بنظرم قشنگ نیست

اما ترنم، بهار، آوا، ضحا بنظرم برای سن شما مناسبه و قشنگه

یکی از دوستام اسمش معصومه بود رفت گذاشت لیان

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

زهرا رو عوض نکن،میگن ارتعاش اسم خیلی مهمه و شاید این اسم سرنوشت خوبی برات رقم بزنه،اسم دختر انجلینا ...

الان دختر آنجلینا جولی باکلاس محسوب میشه؟ یا اصلا فرد مهمی تو زندگی بقیه است؟اون هم دختر خونده اش هست نه دختر واقعیش اسمش هم زارا هست نه زهرا؛