2777
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی قبلا پیشنهاد داد ولی خانوادم گفتن قدیمیهالان ک به سن قانونی رسیدم میخوام عوض کنم

زشت ترین اسمی که شنیدم و چندش ترین نازی هست زهرا فوق العاده بهتره و با نازی پیازی قابل قیاس نیست

الان دختر آنجلینا جولی باکلاس محسوب میشه؟ یا اصلا فرد مهمی تو زندگی بقیه است؟اون هم دختر خونده اش هس ...

اسمش زهراست برو سرچ کن،آره باکلاس محسوب میشه وقتی اون اسمش زهراست یعنی زهرا اسم قدیمی یا از مد افتاده نیست برای دختر ۱۸ ساله خوبه

اسمش زهراست برو سرچ کن،آره باکلاس محسوب میشه وقتی اون اسمش زهراست یعنی زهرا اسم قدیمی یا از مد افتاد ...

این نسبت دادن کلاس یه مسئله شخصیه؛ اون دختر خوانده اش هست که از اول اسمش این بوده وگرنه اسم اصلی دختر آنجلینا شیلی هست؛در ضمن هیچ انسانی خاص و باکلاس نیست این تفکر ما نسبت به موقعیت ادم هاست

این نسبت دادن کلاس یه مسئله شخصیه؛ اون دختر خوانده اش هست که از اول اسمش این بوده وگرنه اسم اصلی دخت ...

خب اسمشو عوض نکرده وگرنه میتونست تغییرش بده،معلومه که موقعیت آدما شهرت و پولشون تعیین کنندست،وگرنه یه دنیا خودشونو پشت سر سلبریتیا هلاک نمیکردن و با دیدنشون غش نمیکردن،یجور نگو انگار قوانین دنیا رو نمیدونی

خب اسمشو عوض نکرده وگرنه میتونست تغییرش بده،معلومه که موقعیت آدما شهرت و پولشون تعیین کنندست،وگرنه ی ...

نه من طبق قوانین ساختگی دنیا نیستم ؛ چون دنباله رو نیستم من خودم تعیین میکنم واسه زندگیم؛ نه هلاکم نه از آدمای بی اعتماد به نفس و شخصیت ضعیف خوشم میاد:به خاطر همینه که این آدما همیشه عین باد به هر جهت هستن و از خودشون اراده ای ندارن اونم اگه اسمش رو عوض نمیکنه چون مثل ما اجباری نداره در تعیین اسم و داشتن اسم مذهبی ؛ اون اسم هم متعلق به منطقه ای هست که به دنیا اومده؛

خب اسمشو عوض نکرده وگرنه میتونست تغییرش بده،معلومه که موقعیت آدما شهرت و پولشون تعیین کنندست،وگرنه ی ...

فکر کنم سنت کمه؛ ولی از الان دنباله رو خودت و زندگی خودت باش نه اینکه اجازه بدی دنیا قوانین رو به زور تو ذهنت جا کنه که از همه چیز برای خودت بت بسازی و فکر کنی قوانین دنیا دست بقیه است و تو باید اطاعت کنی

نه من طبق قوانین ساختگی دنیا نیستم ؛ چون دنباله رو نیستم من خودم تعیین میکنم واسه زندگیم؛ نه هلاکم ن ...

کار خوبی میکنی عزیزم نباید از سلبریتی بت ساخت یا دنبالشون راه افتاد ولی خب جایگاه اجتماعیشون تو بالاترین حد ممکنه،از این لحاظ گفتم

فکر کنم سنت کمه؛ ولی از الان دنباله رو خودت و زندگی خودت باش نه اینکه اجازه بدی دنیا قوانین رو به زو ...

این حرفا چیه میزنین😄😄😄کی بت ساخت اونام آدمن مثل ماها ولی جایگاه اجتماعیشون نسبت به ما مثل زمین و آسمونه،کسیکه اینو انکار کنه خودشو گول میزنه،گفتم کسیکه اون جایگاه اجتماعی رو داره با اسم زهرا اوکیه پس اسم بدی نیست