2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اگر دوستش داشته باشم و ایشون هم همینطور

منظود از وضعیت مالی بد چیه؟

مثلا حتی خونه هم نمیتونه اجاره کنه؟

موتورم نداره؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اره عزیزم کارخداقشنگه صبوری مهم هستش توی زندگی من خودم صبوری میکنم برای مادرشدن برام دعاکنیدعزیزم ال ...

انشاالله به زودی زود طعم مادر شدن رو بچشید و امیدوارم زندگیتون همیشه پر از عشق و آرامش و برکت باشه

مرررررسی بابت دعای قشنگتون عزیزدلم🙏🏻

انشاالله به زودی زود طعم مادر شدن رو بچشید و امیدوارم زندگیتون همیشه پر از عشق و آرامش و برکت باشهمر ...

ممنونم خدا بهت عاقبتخبری وطول عنربده دعات خیلی قشنگ بود وارامش بخش عزیزم ممنونم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان بهترم

آفرین، دقیقااصلا ما خودمونم نمیدونیم چطوری داریم زندگی میکنیم. انگار خدا تو پولمون برکت میندازهاگر ب ...

ماهم تاحدود یکسال پیش کل حقوق شوهرم میرفت به قسط و وام . بعضی وقتها اینورواونور کار میکرد.اصلا نمیدونم چجوری اون روزارو گذروندیم.