2777
2789
من بچه ام شیر میخورهپنیر میخوره خامه میخوره تا کی نخرمنمیشه ک

چرا نمیشه؟ فرض کن خدای نکرده جنگ شده و کمی، فقط کمی شبیه مردم غزه هیچی برای خرید و خوردن وجود نداره، اونموقع هم میخواهیم بگیم نمیشه که؟؟؟

الان ک شرایط اون طور نیست خداروشکر، شیر و پنیر و ماست از لبنیاتی بخرین بهش بدین، کارخونه ای و شرکتی نخرین! والا بخدا جواب میده! تجربه اش رو سال ۱۴۰۱ داشتیم، میهن رسما زمین خورد و داشت نابود می شد، ب غلط کردن افتادن، هی میومدن میگفتن بخدا ما ماشینامون رو ب گروه سرکوب نداده بودیم باور کنید ما هرگز تو اعتراضات مردم رو تو ماشین هامون نمینداختیم!!!

طلا با این قیمت پوشاک که کلا حذف کردیم مسکن با این قیمت خدا به دادمون برسه

منم به خدا.نمیرسه یه دست لباس برا بچه بخرم.حالا خودمون که بزرگ تریم هیچی. فقط میگم خدا لعنت کنه اینارو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم گریه میکرد میوه چرا نداریم مامانم خرید آورد برام

عزیزم...بچه ها مگه گرونی حالیشونه؟ مگه نداری متوجه میشن؟ میبینن دلشون میخواد

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
دخترم گریه میکرد میوه چرا نداریم مامانم خرید آورد برام

یک قل من مشکل معده داره،نباید بخوره. به بهونه ی این،برای دو قل دیگه هم نمیگیرم. یا فقط موز میگیرم هفتگی. موز ارزون شده چند مدته.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یک قل من مشکل معده داره،نباید بخوره. به بهونه ی این،برای دو قل دیگه هم نمیگیرم. یا فقط موز میگیرم هف ...

انشاءالله خوب بشه همیشه سالم باشه تنشون

اره ارزون شده یکمی فقط یکمی

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

انشاءالله خوب بشه همیشه سالم باشه تنشون اره ارزون شده یکمی فقط یکمی

ممنون فدات شم🫂🙏♥️💙

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎