2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂واقعا.خب همه با هم متحد شیم نخریم.برگشت بخوره کارخونه.بفهمن دنیا دست کیه

کاش یه ماه هم تحریم گوشت بذارن، واقعا دیگه خریدش افسانه شده!!

یه ماه هم تحریم مرغ باشه! اینا زودتر زمین میخورن اگر تحریمشون کنیم!!!

من بچه ام شیر میخورهپنیر میخوره خامه میخوره تا کی نخرمنمیشه ک

منم ۳تا بچه توی سن رشد دارم.تخم مرغ رو مرتب میدم بهشون.دکتر تغذیه گفت تخم مرغ بده بهتر از لبنیاته برای رشدشون.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خودشون استیک و شامپاین میخورن ما باید جو بخوریم

اره واقعا

الان ما با از گشنگی و سوءتغذیه میمیریم یا با جنگ زیر موشک و پهپادهای اسرائیل و آمریکا زیر موشک بهتره دردش یک بار تموم میشه با گشنگی ذره ذره زجرکش میشه آدم

کاش یه ماه هم تحریم گوشت بذارن، واقعا دیگه خریدش افسانه شده!!یه ماه هم تحریم مرغ باشه! اینا زودتر زم ...

دقیقا.همه باید متحد بشیم. حالا ما داریم این جا صحبت میکنیم الان میان تاپیک رو تعطیل میکنن.

اره واقعاالان ما با از گشنگی و سوءتغذیه میمیریم یا با جنگ زیر موشک و پهپادهای اسرائیل و آمریکا زیر م ...

😔خدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎