2777
2789
عنوان

کیا گربه خونگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست
بیشتر بخاطر وسواس خودم از موهاش یه بار گربه ی زنداییم نشست قشنگ روی مبل پی پیشو کرد منم بدم اومد

من تا حالا همچین چیزی ندیدم

گربه ها ذاتا به تمیزی علاقه دارن

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

اخلاقاشون متفاوته واسه من یکیشون اصلا از ناز کردن خوشش نمیاد اون یکی همه اش تو بغلمونه واسه شما بریت ...

فکر کنم بچه ندارین که اینهمه حیوون خونگی دارین😬

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا همچین چیزی ندیدم گربه ها ذاتا به تمیزی علاقه دارن

باور کن با چشمای خودم دیدم

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

ببین وقتی توی خونه ست همش توی دست و پاست ؟چه نژادی هست که زیاد بزرگ نشه و شیطون نباشه

باید التماسش کنی تا بیاد تو دست و پات . در واقع ما انسانها تو دست و پاشون هستیم. یک توصیه بهت دارم قبل هر چیزی برو تست الرژی به گربه بده که اگه داشته باشی مجبور نشی رها یا واگذارش کنی . پرده رو پاره میکنه و مبل اینا رو چنگ میندازه. خیلیییی بندرت تنها باشه تو خونه پی پی هم میکنه.موهاشم که همه جا هست باید مدام برس بکشی

باید التماسش کنی تا بیاد تو دست و پات . در واقع ما انسانها تو دست و پاشون هستیم. یک توصیه بهت دارم ق ...

مرسی عزیزم از راهنماییات پس با این اوصاف فکر نکنم گزینه ی مناسبی برای نگهدازی ازین دوستداشتنیا باشم