رزسیاه25 مدیر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 3458 عنوان تعلیق | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست @niniyar لطفا کاربریمو تعلیق کن 1404/09/26 | 12:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزسیاه25 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 3458 ترکلرین داشی توشوب باشلارینا دا🤣تورکون داشی آغیردی بیک اغردی اوگدر اغردی کی رائفی پور با فوق دیپلم حسابداری اغزینان یکه دانشرای من مینان زحلم گدیر
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7582 به ده یاندخ وردخ اولارا اما بی تیمین ایشی فحاشیدی ایندی باقرینن و علی دایی اوزلرینه الیپلر سیپر کی ن ... اوتور بابا.قدیمنن دیبلر زدی ضربتی .ضربتی نوش کن.اوزمان اولار سویوش دینده دایی و باقرینین سسلری چیخمیردی کی دیلر بی سوز.ایندیده اله حقلریدی کی سویوش اشیدلر.او زمان که ترکلره سویوش دینده نیه هساد دمیردیلر بولار؟؟ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
رزسیاه25 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 3458 اوتور بابا.قدیمنن دیبلر زدی ضربتی .ضربتی نوش کن.اوزمان اولار سویوش دینده دایی و باقرینین سسلری چیخمی ... چون ساتقین ایشی دستمال کشلیخ دی پیروزی تورکلره دینده صدای عرعر نمیاد علی دایی اویون کوتولانانسورا اغزون دولدوروپ دیپ پیروزی توهین المپ 😏حله بیلسینه دیپ نیه منه دییلر بیشرف
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7582 بیک اغردی اوگدر اغردی کی رائفی پور با فوق دیپلم حسابداری اغزینان یکه دانشرای من مینان زحلم گدیر 😆👍🤣هیه والله.باخ منه هش واخ عیری میخین باشینان وورمازلار همیشه دوز میخین باشینان وورالار.پس ایندی کی هامی ترکلرینن چالیر پس یولوموز دوزده کی یانیلار 😆 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
رزسیاه25 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 3458 😆👍🤣هیه والله.باخ منه هش واخ عیری میخین باشینان وورمازلار همیشه دوز میخین باشینان وورالار.پس ایندی ... یولوموز قدیمنن دوزدو مینار بولولر مملکتده بویوک ایشلری تورک الینده کافیدی اذربایجان بیرشی ایستیه او اولاجاخ فیتیله قضیه سی یادنان چیخیپ؟ اله ایش گوردوخ صدا سیمادان تا وزیرلرجن ددلر انامامشخ مینار حله تورک دست کم توتوپلار
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7582 یولوموز قدیمنن دوزدو مینار بولولر مملکتده بویوک ایشلری تورک الینده کافیدی اذربایجان بیرشی ایستیه او ... اوجوده و بولار دا بونان قورخولار دا. 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
رزسیاه25 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 3458 اوجوده و بولار دا بونان قورخولار دا. بویون توهین قومیتی پیروزی گوردون ؟کاناللارنن بیرینده ایکی دنه اشح تیراختور لباسی و ارمنان گویوپ کانالینا ویازپ از طویله دراومده ها
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7582 بویون توهین قومیتی پیروزی گوردون ؟کاناللارنن بیرینده ایکی دنه اشح تیراختور لباسی و ارمنان گویوپ کانا ... گوردوم. بی شرفلر😡 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
رزسیاه25 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 3458 گوردوم. بی شرفلر😡 تورکلرده ایت عکسیپیروزین پالتارنان گویوپلار 😂
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7582 تورکلرده ایت عکسیپیروزین پالتارنان گویوپلار 😂 👍👍🤌🤣 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖