2777
2789
به ده یاندخ وردخ اولارا اما بی تیمین ایشی فحاشیدی ایندی باقرینن و علی دایی اوزلرینه الیپلر سیپر کی ن ...

اوتور بابا.قدیمنن دیبلر زدی ضربتی .ضربتی نوش کن.

اوزمان اولار سویوش دینده دایی و باقرینین سسلری چیخمیردی کی دیلر بی سوز.ایندیده اله حقلریدی کی سویوش اشیدلر.

او زمان که ترکلره سویوش دینده نیه هساد دمیردیلر بولار؟؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوتور بابا.قدیمنن دیبلر زدی ضربتی .ضربتی نوش کن.اوزمان اولار سویوش دینده دایی و باقرینین سسلری چیخمی ...

چون ساتقین ایشی دستمال کشلیخ دی پیروزی تورکلره دینده صدای عرعر نمیاد علی دایی اویون کوتولانانسورا اغزون دولدوروپ دیپ پیروزی توهین المپ 😏حله بیلسینه دیپ نیه منه دییلر بیشرف

بیک اغردی اوگدر اغردی کی رائفی پور با فوق دیپلم حسابداری اغزینان یکه دانشرای من مینان زحلم گدیر

😆👍🤣

هیه والله.

باخ منه هش واخ عیری میخین باشینان وورمازلار همیشه دوز میخین باشینان وورالار.پس ایندی کی هامی ترکلرینن چالیر پس یولوموز دوزده کی یانیلار 😆

😆👍🤣هیه والله.باخ منه هش واخ عیری میخین باشینان وورمازلار همیشه دوز میخین باشینان وورالار.پس ایندی ...

یولوموز قدیمنن دوزدو مینار بولولر مملکتده بویوک ایشلری تورک الینده کافیدی اذربایجان بیرشی ایستیه او اولاجاخ فیتیله قضیه سی یادنان چیخیپ؟ اله ایش گوردوخ صدا سیمادان تا وزیرلرجن ددلر انامامشخ

مینار حله تورک دست کم توتوپلار

یولوموز قدیمنن دوزدو مینار بولولر مملکتده بویوک ایشلری تورک الینده کافیدی اذربایجان بیرشی ایستیه او ...

اوجوده و بولار دا بونان قورخولار دا.

اوجوده و بولار دا بونان قورخولار دا.

بویون توهین قومیتی پیروزی گوردون ؟کاناللارنن بیرینده

ایکی دنه اشح تیراختور لباسی و ارمنان گویوپ کانالینا ویازپ از طویله دراومده ها

بویون توهین قومیتی پیروزی گوردون ؟کاناللارنن بیرینده ایکی دنه اشح تیراختور لباسی و ارمنان گویوپ کانا ...

گوردوم. بی شرفلر😡