2821
2789
به ده یاندخ وردخ اولارا اما بی تیمین ایشی فحاشیدی ایندی باقرینن و علی دایی اوزلرینه الیپلر سیپر کی ن ...

اوتور بابا.قدیمنن دیبلر زدی ضربتی .ضربتی نوش کن.

اوزمان اولار سویوش دینده دایی و باقرینین سسلری چیخمیردی کی دیلر بی سوز.ایندیده اله حقلریدی کی سویوش اشیدلر.

او زمان که ترکلره سویوش دینده نیه هساد دمیردیلر بولار؟؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوتور بابا.قدیمنن دیبلر زدی ضربتی .ضربتی نوش کن.اوزمان اولار سویوش دینده دایی و باقرینین سسلری چیخمی ...

چون ساتقین ایشی دستمال کشلیخ دی پیروزی تورکلره دینده صدای عرعر نمیاد علی دایی اویون کوتولانانسورا اغزون دولدوروپ دیپ پیروزی توهین المپ 😏حله بیلسینه دیپ نیه منه دییلر بیشرف

بیک اغردی اوگدر اغردی کی رائفی پور با فوق دیپلم حسابداری اغزینان یکه دانشرای من مینان زحلم گدیر

😆👍🤣

هیه والله.

باخ منه هش واخ عیری میخین باشینان وورمازلار همیشه دوز میخین باشینان وورالار.پس ایندی کی هامی ترکلرینن چالیر پس یولوموز دوزده کی یانیلار 😆

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

😆👍🤣هیه والله.باخ منه هش واخ عیری میخین باشینان وورمازلار همیشه دوز میخین باشینان وورالار.پس ایندی ...

یولوموز قدیمنن دوزدو مینار بولولر مملکتده بویوک ایشلری تورک الینده کافیدی اذربایجان بیرشی ایستیه او اولاجاخ فیتیله قضیه سی یادنان چیخیپ؟ اله ایش گوردوخ صدا سیمادان تا وزیرلرجن ددلر انامامشخ

مینار حله تورک دست کم توتوپلار

یولوموز قدیمنن دوزدو مینار بولولر مملکتده بویوک ایشلری تورک الینده کافیدی اذربایجان بیرشی ایستیه او ...

اوجوده و بولار دا بونان قورخولار دا.

اوجوده و بولار دا بونان قورخولار دا.

بویون توهین قومیتی پیروزی گوردون ؟کاناللارنن بیرینده

ایکی دنه اشح تیراختور لباسی و ارمنان گویوپ کانالینا ویازپ از طویله دراومده ها

بویون توهین قومیتی پیروزی گوردون ؟کاناللارنن بیرینده ایکی دنه اشح تیراختور لباسی و ارمنان گویوپ کانا ...

گوردوم. بی شرفلر😡

تورکلرده ایت عکسیپیروزین پالتارنان گویوپلار 😂

👍👍🤌🤣

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز