2777
2789
عنوان

کالابرک

123 بازدید | 14 پست

بچه ها من بابام نظامی برای همین اطلاعاتمون یه جورایی محرمانه است، مثلا یارانه اینارو از طریقی میدن که اطلاعات کاربری نظامیا مشخص نشه،

حالا من ازدواج کردم، یارانمو از بابام اینا جدا کردم ولی نمی دونم چرا منو سرپرست تنها تعریف کردن😑

دهکمم زدن دهک یک😑 شوهرم دهک هفته

الان بهم یارانه چهارصدی میدن، کالابرگم طبق دهکای یک تا سه...

عذاب وجدان دارم واقعا

میگم برم اطلاع بدم، شوهرم میگه هم یارانتو قطع می کنن هم جریمت می کنن...

کسی مثل من بوده؟

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یعنی چی ؟!

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ولش کن دختر استفاده کن بره

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی چی ؟!

تو سیستمشون منو زدن سرپرست در حالی که شوهرم سرپرست خانواده است

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

شاید به روال قبل حسابت کردن یا فکر کردن مستقلی و ازدواج نکردی فقط میخوای یارانه تو جدا کنی .

نمیدونم برای جدا کردن یارانه ام پلیس به علاوه ده اصلا اطلاعاتمو نمیاورد گفتن از طریق خود ارگان نظامی اقدام کنید، منم کردم اینجوری شد

نمیدونم برای جدا کردن یارانه ام پلیس به علاوه ده اصلا اطلاعاتمو نمیاورد گفتن از طریق خود ارگان نظامی ...

چه موقعیت گیج کننده ایه واقعا.

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

ما یک آدم پولدار تو فامیل داریم ماهی ۱۵۰میلیون در آمدشه ولی دهک ۳ هست چون هر چی پول داره به کارت مادرش میره و هر چی هم داره به نام زنشه کلابرگم بهش تعلق میگیره تازه یک برادرش فلج بود چند سال پیش مرد و این بچه ها همه تحت پوشش بهزیستی بودن ولی خبر ندادن که این بچه مرده و هنوز دارن از بهزیستی حقوق میگیرن و عقایدش هم اینه هر چی از این دولت بکنی درسته

ای بابا ول کن دیگران تیلیاردی از این مملکت میکنن و میخورن این یارانه که یک صدم از حق خودمونهبده به ی ...

ما حروم نخورده انقد بدبختیم وای که بخوریم😑😑

همسرت برا جدا کردن یارانه اقدام کرد یاخودت؟؟منم پدرم نظامی بودبعد ازدواج همسرم رفت یارانه رو جدا کرد ...

خودم ولی میرفتم پلیس می گفتن اطلاعات نمیاد برین ارگان خودتون