2777
2789
از وقتی خونه ها شوفاژ شد برکت از زندگی ها رفت قابلمه عدسی رو بخاری نون رو بخاری شرت خیس کنار نون ها ...

نون لواش میزاشتیم خشک و داغ و قرمز میشد..با پنیر محلی تیز که لقمه میگرفتی مستقیم بهشت

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا..شغلم چیه دیگه..لبو سفید نمیدونی چیه؟؟ میپزی قهوه ای میشه بشدت شیرین و خوشمزس..همون چغندر قندی من ...

نمیدونستم خب🥲😂

نوشتین لبو سفید خندیدین فکر کردم به شغلم میگین لبو سفید😭😞

🫠

نمیدونستم خب🥲😂نوشتین لبو سفید خندیدین فکر کردم به شغلم میگین لبو سفید😭😞

وای نخوردی تا حالا؟؟ ما تو این فصل گونی گونی میخریم..برا صبونه میخوریم یا شبا..خیلی خوشمزشت

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

نخوردمممم نه تا حالا دیدم نه شنیدم نه خوردم🥲

کدوم شهری

اولش شعله بخاری رو زیاد کن مثل زمانی که روی اجاق بود به قل خوردن رسید بعدش شعله رو رو متوسط بزار طوری که دیگه اصلا نجوشه و قل هم نزنه تا سه چهارساعت دیگه که وقت داری میپزه ،

روی گاز هرچی شعله گاز زیاد باشه و بجوشه برعکس بجای پخته شدن سفتر میشه چون مغز داخلش یعنی وسطش نمیپزه اما الان روی بخاری گذاشتی کار خوبی کردی خودش میپزه و خوشمزه تر میشه فقط اب نباید زیاد داشته باشه نصف هم کمتر از سطع چغندرها ، درشم یکم باز بزار.

خوزستانم

اگه پسر بودم یه ماشین پره چغندر میاوردم اونور..یه قابلمه هم پختشو میاوردم بخورید و یه روزه ماشینو خالی کنید خخخ

اگه پسر بودم یه ماشین پره چغندر میاوردم اونور..یه قابلمه هم پختشو میاوردم بخورید و یه روزه ماشینو خا ...

ای بابا😂😂

به مامانم میگم ببینه تو بازار هست یا نه

ولی اخه اگه بود من میدیدممممم

🫠

ای بابا😂😂به مامانم میگم ببینه تو بازار هست یا نه ولی اخه اگه بود من میدیدممممم

حالا همون قرمزو بخور ..اونم خوبه دیگه