2777
2789
عنوان

کی عشق ابدی نگاه می کنه

149 بازدید | 24 پست

نظرتون درمورد حاشیه هاشون چیه؟

درمورد هرکدومشون کلی حاشیه هست بنظرتون درستن یا فقط همونی که تو برنامه نشون میدن؟

و اینکه مثل من از جاوید و وحید بدتون میاد یا نه؟ 😁

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

جاوید به مادربزرگ من فقط پیشنهاد نداده

همه رو دوست داره لعنتی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپیده هم انگار دائم المریضه و یه تخته اش کم اومده همه اش به فکر این واونو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تیکه هاشو دنبال میکردم ولی بیخیال شدم و در حال حاضر فقط از عسل خوشم میاد🥰

مغرور خوش اندام

من از کل شون بدم میاد بعد شنیدم تخته همه دختر پسرا ی جا شده فصل اول اینطور نبود

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ن اتاق دخترا و پسرا جدا هست حالا پیش هم میرن اما جدا هست

الان همه شون از ترس واکنش بعد برنامه خیلی با احتیاط پیش میرن پشت پرده دعوا میکنن که ما اصلا خبر دار نمیشیم و تدوین جالبی نداره

خدای قیمت اول بهتر بود

ن اتاق دخترا و پسرا جدا هست حالا پیش هم میرن اما جدا هست

کم کم چندش میشه اخه چرا باید برن پیش هم

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

من چن تا قسمت اول و دیدم جاوید خیلی ادم موجهی بنظرم اومد پشمام ریخته میبینم الان همه بدشو میگن🤣

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

الان همه شون از ترس واکنش بعد برنامه خیلی با احتیاط پیش میرن پشت پرده دعوا میکنن که ما اصلا خبر دار ...

ارع واقعن فصل اول خیلی بهتر بود

من چن تا قسمت اول و دیدم جاوید خیلی ادم موجهی بنظرم اومد پشمام ریخته میبینم الان همه بدشو میگن🤣

وای دقیقا من چند قسمت اول می گفتم بهترینشون همین جاوید هست😁