من چن تا قسمت اول و دیدم جاوید خیلی ادم موجهی بنظرم اومد پشمام ریخته میبینم الان همه بدشو میگن🤣
با همهی بوده و همه رو هم دوست دارع به ادعای خودش اهل تاچ و مالیدن هم هست
بعدم اکسش میاد برنامه پارتنرش رو ول میکنه میرع بیا اون
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وای دقیقا من چند قسمت اول می گفتم بهترینشون همین جاوید هست😁
چیشد ک الان بدشو میگید؟ من دنبال نکردم نمیدونم
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
با همهی بوده و همه رو هم دوست دارع به ادعای خودش اهل تاچ و مالیدن هم هست بعدم اکسش میاد برنامه پارتن ...
همه پسرا اهل تاچن خو😭😂 خودش عین کلمه مالیدن رو گف؟
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
همه پسرا اهل تاچن خو😭😂 خودش عین کلمه مالیدن رو گف؟
اره دیگه. دخترا گفتن روز اولی اومده بمال بمال گفتن که یکم سریع پیش رفتی و حس بدی داریم
گفتن دست میزنه بهمون
خودش هم گفت من از راه تاچ ارتباط میگیرم
نه از تاچ ها که همشون دارن در حد دست و..
این خیلی خراب بود اوضاعش😁
بلد بود چکار کنه وابسته کنه دختر رو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خیلی با سیاست عمل می کرد حرف میزد خودش رو همیشه ادم خوبه نشون میداد یعنی هرکی با این به کوچک ترین مشکلی میخورد صد در صد این فقط حق بود. با ۳ نفر وارد اشنایی شد و کاپل اعلام کرد اما یعنی در عرض دو روز می گفت عاشق طرفم اما تا باهاش به یه مشکل میخورد میشست پیش بقیه زیرپوستی پارتنرش رو ادم بده نشون میداد و کلی کارای چرت و پرت دیگش اما درکل می خواست خودش رو ادم خوبه نشون بده
بنظر من که یه شخصیت فیک و بازی می کرد
قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..
اره دیگه. دخترا گفتن روز اولی اومده بمال بمال گفتن که یکم سریع پیش رفتی و حس بدی داریمگفتن دست میزنه ...
ای ک، کش😭😂ببخشینا
ن بابا مالیدن رو نگفت😁 تاچ احتمالا درحد بغل و بوس اینجور چیزا منظورش بود
ولی خب اون نازنین ک اول برنامه باهاش بود واقعا خل وضع بود دختره 😂
اره شخصیتش رو درک نمیکنم ولی بازم بلاخره ادمه دیگه وقتی تا دعواشون شد پشت سرش میگه دست و پاهاش کبوده ...
برگام نمیدونستم اینو گفته عجب لجنیه🫤