2777
2789

نه چون نمیتونن حرفی بزنن

مامانم ک جر میده کسی حرف بزنه😂

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

نه فقط یه فامیل داریم که کلا سرش تو زندگی بقیس پررو پررو جلو خودم تیکه انداخت چون همسرم پیرسینگ داره گوشاش با ابروش...منم قشنگ شستم انداختمش روی بند تا سال بعدم خشک نشه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم که نه ولی بابام یه مقام بالایی داشت مثلا مدیر به بخش مهم توی شهر بزرگی بود و سر اینکه حق و حقوق مردم رو نمیخواست بخوره درخواست بازنشستگی داد و کلا اومدیم شهر دیگه و شغل آزاد رو شروع کرد بعد یکی دو سال توی همین شهر غریب کلی پیشنهاد کاری به بابام داده شد و وضعش خوب شد و بازم توی شهر غریب اعتبار پیدا کرد و کل شهر میشناسنش

شهرستان زنای فامیل پدری گفته بودن معلوم نیست چه دزدی کرده که از کار اخراجش کردن و رفته یه شهر دیگه دزدی بازم😆

فامیلای مامانم هم ۴ یا ۵ سال پیش بود توی گروه خانوادگی یهو پریدن به مامانم گفته بودن تو حرف نزن تمام زندگیت پول حرومه و این حرفا و مامانم هر بار لبخند میزد بهشون بیشتر میسوختن

ولی فقط من و مامانم و بابام میدونستیم که ما نون دل پاکمونو خوردیم و میخوریم چون نون مردم رو برنداشتیم بذاریم سر سفره خودمون.....و به خاطر همین دل پاک دو سال به سختی زندگی کردیم

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]

الان باهاش رابطه داری؟خانواده ت تحت تاثیر حرفش قرار نگرفتن ؟

با کی فامیلمون؟ اصلااااا مگه خرم؟ خانوادمم باهاشون قطع ارتباطن کلا فتنه هستند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خودم که نه ولی بابام یه مقام بالایی داشت مثلا مدیر به بخش مهم توی شهر بزرگی بود و سر اینکه حق و حقوق ...

الهی بمیرم درکت میکنم منم تو این شرایط بودم قبلا🥲به جاش خدا از جایی دیگه کمکتون کرده

بعد الان باهاشون رابطه دارید ؟

با کی فامیلمون؟ اصلااااا مگه خرم؟ خانوادمم باهاشون قطع ارتباطن کلا فتنه هستند

دور از جون

خوب کاری میکنید آزموده را دوباره ازمودن خطاست

منم تو همچین شرایطی هستم طرف پسر فامیلمونه

ولی با این تفاوت که مامانم چون دهن بین هست تحت تاثیر قرار میگیره...خیلی دلم شکسته🥲❤️

زنداداشم

19 سال پیش وقتی هنوز مجرد بودم بین فامیل بابام حرفای زشت و زننده ای پشت سرم زده بود ، تهمت های خیلی سنگین

مامانم چندسال بعدش از عمه ام شنیده بود ولی من تازه چندماهه فهمیدم .. قاعدتا دیگه واکنشی نشون ندادم ولی خیلی دوست دارم یه روز موقعیتش پیش بیاد از خجالت زنداداش در بیام

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

دور از جونخوب کاری میکنید آزموده را دوباره ازمودن خطاستمنم تو همچین شرایطی هستم طرف پسر فامیلمونهولی ...

ببین میخوای آسایش داشته باشی ازش دور بمون ادم کم بدبختی داره اینام باید تحمل کنه

الهی بمیرم درکت میکنم منم تو این شرایط بودم قبلا🥲به جاش خدا از جایی دیگه کمکتون کرده بعد الان باها ...

خدانکنه مهربون💗

بله با خانواده مادری آره چون بعدا خودشون متوجه اشتباهشون شدن و عذر خواهی کردن از مامانم

ولی با خانواده پدری یکم خوب بودیم که متاسفانه خودشون بد کردن و آدمای حسودی هستن سعی میکنم هر بار که میرم شهرستان با بهترین شکل و رفتار برم و اصلا محل ندم بهشون جوری که سلام خشک و خالی میکنم میشینم ی گوشه برمیگردم وانمود میکنم یادم رفته خداحافظی کنم

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]

زنداداشم 19 سال پیش وقتی هنوز مجرد بودم بین فامیل بابام حرفای زشت و زننده ای پشت سرم زده بود ، تهمت ...

ای کاش با تفنگ شلیک کنن به قلب آدم ولی این طور به دروغ پشت سر آدم حرف نزنن...جای زخم حرف تا ابد درد میکنه

ببین میخوای آسایش داشته باشی ازش دور بمون ادم کم بدبختی داره اینام باید تحمل کنه

انقد ازش متنفر شدم فقط دوست دارم هر جایی دیدمش توف کنم تو صورتش ولی بازم میگم بی محلی بهترین چیزه

هر وقت حرفش یادم میاد قلبم تیکه تیکه میشه❤️🩹

انقد ازش متنفر شدم فقط دوست دارم هر جایی دیدمش توف کنم تو صورتش ولی بازم میگم بی محلی بهترین چیزه هر ...

میفهمم چی میگی محل بزاری بدتره سعی کن فقط بی محلش کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز