2777
2789
وای بچه من با واکسن ۴ماهگی نابود شدیه حرکاتی مثل تشنجم دیدم انجام داد نمیدونم تشنج بود یا نه

واکسن به بچه نزن ، ندیدی بخاطر همین واکسنها چقدر بچها اوتیسمی و بیش فعال شدن، یا حرکاتشون مثل راه رفتن حرف زدن دیرتر شده ،

واکسن اطفال هم مثل واکسن کرونا خیلی خیلی عوارض داره ،واکسن کرونا ندیدی مثل سرماخوردگی ملت یا سرطان میگیرن یا سکته میزنن یا هزار جور بیماری عجیب غریب دیگه ، آخه مگه میشه بعد از تولد بعد چهار پنج سالگی بچه فلج بشه که واکسن فلج اطفال ،بخدا پاره تنتونه هر عملی رو چشم بسته چون همه میرن انجام ندید، هر چیزی اورجینالش خوبه اصل و بکرش خوبه، حتی همین میوها هم که میخریم بفهمیم اون یکی بدون کود و سم میوه داده هر چقدر گرونتر همونو میخریم، بچه هم هر چی بدون واکسن و سم باهوشتر و بهتر

واکسن به بچه نزن ، ندیدی بخاطر همین واکسنها چقدر بچها اوتیسمی و بیش فعال شدن، یا حرکاتشون مثل راه رف ...

پس چیکار کنیم واکسنم انه نزنیم ممکنه فلج بشه یا مریضی ها رو تحمل نکنه بمیره

واقعا موندم چیکار کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ۴ ۵ ماهگی که وقت دندون نیست

چرا هست پسر منم بیقراره بهش پستانک دندانگیر بده با دندان گیر براش بارون لثشو اروم میشه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

پس چیکار کنیم واکسنم انه نزنیم ممکنه فلج بشه یا مریضی ها رو تحمل نکنه بمیرهواقعا موندم چیکار کنن

من واکسنشو زدم عزیزم چون چند سال پیش ی خانواده بودن ایرانی نبودن)افغان نبودن(بعد تو ایران چون غیر قانونی بودن واکسن نزدن برا بچش بچش دور از جون فلج اطفال گرفت منم از ترسم زدم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

پس چیکار کنیم واکسنم انه نزنیم ممکنه فلج بشه یا مریضی ها رو تحمل نکنه بمیرهواقعا موندم چیکار کنن

کلا تو افغانستان واکسن نبوده به هیچ عنوان نمیزدن، چقدر زرنگ و جوندار هستن، برات سوال نشده چرا هر کار سختی میتونن انجام بدن، قابلیت اینو دادن از صبح ساعت پنج بنایی کنم تا مغرب، نمیدونم باهاشون برخورد داشتی با نه خیلی باهوش هستن،

اونا واکسن نمیزدن الان فلج شدن !!!

مگه میشه خدا ادمو بعد از دنیا اومدن فلج کنه

کتاب واکسن قاتل خاموش حتما مطالعه کن خیلی تو تصمیم گیری کمکت میکنه

پارسال غزه جن گ بود اسراییل فقط میزد به غزه بچه بزرگ همه جوره ، ولی یه روز به خاطر واکسن آتش بس کرد ؟

برات سوال نشده اسراییلی که میخواد نسل کشی و کودک کشی کنه تو غزه چرا سه روز بخاطر واکسن زده بچهای غزه آتش بس کرده؟؟؟!!!

کلا تو افغانستان واکسن نبوده به هیچ عنوان نمیزدن، چقدر زرنگ و جوندار هستن، برات سوال نشده چرا هر کار ...

حرفات درسته ولی عزیزم خیلی تجربه شده که بچه ها به خاطر نزدن واکسن فلج شدن