2821
2789
عنوان

سارا زن روز

671 بازدید | 6 پست

شاید اولین باره که میگم با کامنت گذارای زن روز تو هیت دادن موافقم اونم همینه 👌سارا واقعا بامیمیک صورتش یکبار توهین میکنه با زبونش یک بار دیگه 🫤 چقدر باصورتش و گردنش اکت های اگزجره میاد

استایلش خیلی خوبه ها اگه نگاه بالا به پایین نداشت شاید محبوب میشد

لالین هم یاد گرفته چندتا برنامه پشت هم ممه هاشو میریزه بیرون فهمیده اینجوری امتیاز میگیره 😂 ولی بانمکه حرف زدنش🥺🤣

ملیکا برعکس لالین مثلااومده مسابقه استایل یقه باز لباساشو با سنجاق وگیره میبنده که ممه هاش دیده نشه😂 ولی خوب جواب سارا رو میده اگه مظلوم بود مثل پانی که همش شینا خوردش میکرد توسط سارا خورده میشد 😂

من همیشه میبینم

ولی اسم هیچ کدومو نمیدونم 😵💫🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط فصل دو خوب بود

برعکس منی 😂

بازمن از فصل ۱واین فصل خوشم میاد چون یک ذره هیجان و استایل میبینم حداقل

فصل دو هم خشک بودن هم استایل بلد نبودن حتی از همون مهلا هم یه ایده نگرفتم

شاید باهاشون حال نمیکنی 😂 من فصل قبلیا رو خوشم نمیومد تا وسطای فصل اسمشونو یاد نگرفته بودم

نه من کلا همینم به هیچ اسمی دقت ندارم اصلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1