2777
2789
عنوان

روستامون

465 بازدید | 48 پست

تو روستامون دخترا انگار عروسک بازی میکنن. همه تو سن کم بچه آوردن. برای یکی از دوستام تعریف میکردم تعحب کرد. میگفت تو روستا ما همچین چیزی نیست اصن حتی جلو دختر بچه هامون از ازدواج حرف نمیرنیم.

اونوقت روستای ما دختر ۱۵ ساله با پسر ۱۷ ساله ازدواج میکنه.

شما روستاتون چجوریه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روستا نیست

شهرستانی که محل تولد پدربزرگمه

دخترا معمولا بین ۱۸ تا ۲۲ ازدواج میکنن

زودم بچه میارن دخترای اونجا

یک سال بعد عروسی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وا

والا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
2790
2778
2791
2779
2792