2777
2789
عنوان

روستامون

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 48 پست
امثال من که طبعشون گرمه بهتره زودتر ازدواج کنن من که واقعا اذیت شدم. و اینکه مادر جَوون بودن بهتره. ...

اخه ما فقط برای رفع نیاز جنسی خلق نشدیم که یا ازدواج کنیم یا دوست پسر بگیریم هدف داریم فرض کن پسر ۱۵ساله نیاز جنسی داره چون گرمه میتونه زن و زندگی اداره کنه؟؟

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

اره دقیقا. بیشترشونم از همین سن پایینان. تعجب میکنم هنوز یه عده نیان تاپیک میزارن میگن خوبه که!

اره

خبر ازدواجشون که میاد میگن دختره ۱۸ سالشه ۱۹ سالشه

بعد یکی دوسالم خبر طلاقشون میاد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امثال من که طبعشون گرمه بهتره زودتر ازدواج کنن من که واقعا اذیت شدم. و اینکه مادر جَوون بودن بهتره. ...

اصن اجازه میدن طبعشون گرم شه؟ والا تا میاد بچه به بلوغ برسه شوهرش دادن. چه توجیهات مسخره و عقب مونده ای!

ارهخبر ازدواجشون که میاد میگن دختره ۱۸ سالشه ۱۹ سالشهبعد یکی دوسالم خبر طلاقشون میاد

باز ۱۸/۱۹خوبه من خودم ۱۶سالگی بود یحور میکفتن انشاالله بختت باز شه انگار ۳۰سالمه تازه پیش دانشگاهیمم خونه شوهر خوندم دیگه بخاطر تجربه میگم بمیرمم بچمو زود شوهر نمیدم

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

۹۹درصد بدبختن سن کم

شوهر خوبی هم داشته باشن

بنظر من بازم بدبختن

جای درس و کار و پیشرفت

باید درگیر رابطه زناشویی و بچه داری و... بشن

هرچیزی یه سنی داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
همیشه هم بدبخت نمی شن. من خودم زود ازدواج نکردم ولی اگه واقعا بدونم بچه ی خودم نیاز به ازدواج داره ک ...

آمار طلاق بخونی ۹۹ درصد بدبخت شدن. واسه یه درصد؟

باز ۱۸/۱۹خوبه من خودم ۱۶سالگی بود یحور میکفتن انشاالله بختت باز شه انگار ۳۰سالمه تازه پیش دانشگاهیمم ...

عزیزم

پس درسو چیکار میکنن؟دانشگاه نمیرن؟

نه دیگه

ببین یه خانواده هایی هستن ک میخان بچه هاشون درس بخونن و یه کاره ای بشن از هشت فرسخی مشخصن .کسی جرات نمیکنه بره خونشون خواستگاری

اونا ب درس و مشق بچه ها اهمیت میدن و متقابلا بچه ها تلاش میکنن و ب یه جایی میرسن و بعد ازدواج

ولی یه خانواده هایی براشون درس زیاد اهمیت نداره .دخترای این خانواده یا خودشون دست ب کار میشن و کیس مورد نظر رو انتخاب میکنن و تو سن کم ازدواج میکنن یا جناب خواستگار خودش میفهمه که بعله این دختر شوهریه .میره خواستگاری و بله میگیره و عقد و عروسی و بچه ...

دقیقا

من ۲۳ سالگی ازدواج کردم

ارشدمو گرفتم سرکار رفتم

الان که ۳۴ سالمه از زندگی و همسرمم راضیم

میگم کاش ۳۰ سالگی ازدواج میکردم