2777
2789
عنوان

مثل بمب ترکید و آبروش رفت 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 81 پست
14 ساله بود! اینجا ظاهرا نی نی اسکول باید نام بگیره نه نی نی سایت😁

درسته اساران عزیز .. فکر کردم خودم گول خوردم ولی وقتی تاپیک زدم دیدم واووو 🦧🤦🏻♀️😂 این اتفاق در دانشگاه افتاد و کلا فیک بود عکسی در کار نبود ، حالا بچه ی ۱۵ ساله تخیلش رو براتون تعریف کرده و خانمای نی نی سایت زودتر من گول خوردن :))

با احترام البته

واقعا سخته چی رو باید باور کنیم ؟

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره البته اون کاربر خودش بود و اون پسر جدید عکسارو میخواست یا استارتر همون کاربرت یا یکیشون سناریو ...

میشه بفرستین بخونم کنجکاو شدم ببینم چجوری ملت رو گول زده

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

اونجا یه دختر نوجوان بود... منم همینو صبح خوندم

میشه بفرستین لطفا ؟ من یه اتفاق واقعی رو تعریف کردم که همین هفته در دانشگاه تهران رخ داد و کلی شوک و ترس به ما داد ،دوستان تعریف کردن یه دختر ۱۵ ساله خبر رو شنیده و براتون قصه تعریف کرده .. اینجا بیشتر از ما گول خوردن .. من ندیدم

مطمئنی؟ این همون ماجرا نبود چند روز پیش تو نی نی سایت تاپیک زدن ؟

بله مطمئنم واقعی اتفاق افتاد حراست پیگیری کرد یه دختر بچه برای شما تخیلیشو گفت ماجرای جمعی رو خاطره شخصی تعریف کرد و همه باور کردین 🤦🏻♀️

اینو که دیروز یه کاربر نوشت گفت داستان خودمه

درسته کمپوت عزیز .. فکر کردم خودم گول خوردم ولی وقتی تاپیک زدم دیدم واووو 🦧🤦🏻♀️😂 این اتفاق در دانشگاه افتاد و کلا فیک بود عکسی در کار نبود ، حالا بچه ی ۱۵ ساله تخیلش رو براتون تعریف کرده و خانمای نی نی سایت زودتر من گول خوردن :))

با احترام البته

واقعا سخته چی رو باید باور کنیم ؟

چه حرومزاده ای بوده پسره

چه نادن پخمه احمقی بوده دختره

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳