2777
2789
عنوان

بنظرتون‌چی میتونی به یه مردبگی که

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 49 پست
خب متاسفانه خوددادگاه بهش اجازه ازدواج مجدد رومیده

چرا باید بده چون تمکین نمیکنید؟ دادگاه اینجوری هم ابدوغخیاری نیست که عزیز بری متوجه میشی دو طرف در نظر گرفته میشه

دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه

یعنی گاهی به سرم میزنه یه پولی بدم به یکی برن سربختش که تهدیدش کنن تابیادطلاقم بده

خب اگه این همه اضطراری نیاز داری مهریتو کامل ببخش چرا پول بدی یکی بره کاریش بکنه؟ چند سکست ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیین پاسپورت داری و پاسپورتت مال قبل ازدواجه و مهلت داره هنوز؟؟اگه زنی گرفتن پاسپورتش مال قبل ازدواج ...

ربطی به پاسپورت نداره کلا راهنمایی شما برگرفته از هوش مصنوعی یا وبلاگ هاست؟ رضایت نامه موقع خروج باید دستش باشه یه برگه هست که در دفتر اسناد ثبت شده و قابل استعلامه

چرا باید بده چون تمکین نمیکنید؟ دادگاه اینجوری هم ابدوغخیاری نیست که عزیز بری متوجه میشی دو طرف در ن ...

نمیدونم یه خانمی بود اومده بودبرای مهریش که ببخشه

میگفت دوسالی هست پروندمون

حالاآقارفته ازدادگاه نامه گرفته وازدواجم کرده

من دیدم نمیشه گفتم ولش

۲۰۰ میلیون گفته میدم وتمام

وهمونوگرفت وتمام😔

میکاپ آرتیست مشهد_mua

نمیدونم یه خانمی بود اومده بودبرای مهریش که ببخشهمیگفت دوسالی هست پروندمونحالاآقارفته ازدادگاه نامه ...

بله میتونه نامه بگیره ولی به شرط عدم تمکین یعنی شما اقرار کنی که دیگه برنمیگردی ولی فکر کنم در این صورت حداقل حق طلاقتم میدادن

نمیدونم باید بیشتر تحقیق کنم در این مورد

ربطی به پاسپورت نداره کلا راهنمایی شما برگرفته از هوش مصنوعی یا وبلاگ هاست؟ رضایت نامه موقع خروج بای ...

دوست عزیز برید اطلاعات جمع کنید اول بعد ایراد بگیرید اگر دختری قبل ازدواج پاسپورت بگیره و بعد ازدواج کنه و پاسپورتش اعتبار داشته باشه میتونه بدون اذن همسر خارج شه از کشور

اما اگر در زمان تاهل پاس بگیره یا اعتبار نداشته باشه بخواد تمدید کنه نیاز ب اجازه همسر داره

دوست عزیز برید اطلاعات جمع کنید اول بعد ایراد بگیرید اگر دختری قبل ازدواج پاسپورت بگیره و بعد ازدواج ...

اطلاعات جمع نمیکنم مگه کلاغم 😂 من دوستم تو فرودگاه و تور مسافرتی هست اون میگفت و اطلاعات دقیقی داره چون هر چندماه یکبار تور میبره

رضایت نامه یه برگه جداست باید باشه

اطلاعات جمع نمیکنم مگه کلاغم 😂 من دوستم تو فرودگاه و تور مسافرتی هست اون میگفت و اطلاعات دقیقی داره ...

اون شوهرش ممنوع الخروجش کرده بوده و اقدام کرده بوده برای این امر احتمالا ک برگه خواستن زنی شوهرش ندونه و پاسش مال قبل ازدواج و مجردی اعتبار داشته باشه میتونه خارج شه بدون اجازه .

اطلاعات جمع کردن هم چیز بدی نیست سواد ادم میره بالا

بابا چرا نمیفهمی تو 😂 بیخیال

شما میفهمی شما درست میگی .

کار سختی خب بزنید نت خودتون اطلاعات در بیارید خوبه من از سایت خودم سوال کردم از وکیل پایه یک و شات فرستادم اینجا

ولی اکی شما درست میگی :)))

بله میتونه نامه بگیره ولی به شرط عدم تمکین یعنی شما اقرار کنی که دیگه برنمیگردی ولی فکر کنم در این ص ...

نه خانمه رومجبورکرده بودن که ببخشه تاطلاق بگیره،اونم فقط با۲۰۰ میلیون

میکاپ آرتیست مشهد_mua