2777
2789
عنوان

بین پسری که

93 بازدید | 19 پست

بابای پولدار داره

پسری که خودش کار کرده و ثروتمند شده کدوم انتخاب می کنید

من خودم اونی رو انتخاب می کنم که بابای پولداری داره

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی چون خانواده توی زندگی و کار و درآمد نمیتونن دخالت کنن، اون پول پدر فقط تا ازدواج هست بعدش اون پسر خودش میمونه.

ولی فقط این ویژگی مورد واسه ازدواج که نمیشه باید چهره و اخلاق و از نزدیک دید

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مشکلش چیه

مشکلش کتک خوردن سر مایع ظرفشویی ادمی که خودش تلاش کرده به خاطر سختی که کشیده برا پولش ارزش قائل هس نمیذاره تو به قرون از اون خرج کنی یا زهرمارت میکنه علت منم با اون یکی هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

مشکلش چیه

شما نمیدونی من هرچقدم بکم نمیفهمی وگرنه از کلمه زجر میفهمیدی منطورمد

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

مشکلش کتک خوردن سر مایع ظرفشویی تدمی که خودش تلاش کرده به خاطر سختی که کشیده برا پولش ارزش قائل هس ن ...

همیشه اینطور نیست

از طرفی چون خودش تلاش کرده بیشتر قدرش رو میدونه تا وقتی که برای پدرش باشه

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

خب یکم توضیح بده

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

من میفهمم سر همین نظرمون یکی هس

همیشه اینطور نیستاز طرفی چون خودش تلاش کرده بیشتر قدرش رو میدونه تا وقتی که برای پدرش باشه

خودتم میگی قدرش بیشتر میدونه ادمی که قدر یه چیزی بدونه میذاره ازش استفاده کنی