چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بابای پولدار چون دومی زجر زیادی کشیده تا به اونجا رسیده
مشکلش چیه
به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است.فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است."دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.
مشکلش کتک خوردن سر مایع ظرفشویی ادمی که خودش تلاش کرده به خاطر سختی که کشیده برا پولش ارزش قائل هس نمیذاره تو به قرون از اون خرج کنی یا زهرمارت میکنه علت منم با اون یکی هس
او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
مشکلش کتک خوردن سر مایع ظرفشویی تدمی که خودش تلاش کرده به خاطر سختی که کشیده برا پولش ارزش قائل هس ن ...
همیشه اینطور نیست
از طرفی چون خودش تلاش کرده بیشتر قدرش رو میدونه تا وقتی که برای پدرش باشه
به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است.فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است."دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.
شما نمیدونی من هرچقدم بکم نمیفهمی وگرنه از کلمه زجر میفهمیدی منطورمد
خب یکم توضیح بده