2821
2789
عنوان

دومین سقط من

726 بازدید | 42 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید من 26 سالمه و با پسردایی پدرم ازدواج کردم دوسال پیش یک سقط تو سه ماهگی داشتم بخاطر اب اوردن بدن جنین هیدروپس میگن بهش،یه سقطم دیروز داشتم تو نه هفته که قلب نداشت کورتاژ کردم خیلی داغونم بیشتر از حرف دیگران که انقدر مثلا دلسوزی میکنن متنفرم...من گرگانم و اینجا هیچ دکتر خوبی نداریم کجا و پیش کی برم لطفا تجربه هاتون رو بگید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۹هفته چراکورتاژکنی؟

توخونه میتونستی که

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

نگران نباش منم دوتا سقط داشتم سعی که استرس نداشته باشی همه آزمایشات انجام بده سه ماه دیگه دوباره شروع کن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه پزشک خوب پیداکن ، مشکلت حتماحل میشه نگران نباش

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

برا منم دعا كنيد قلب بچم تشكيل شه ،هفته ديگه سونو دارم 

ان شاالله حتمامیشه

کی گفته گرگان پزشک زنان خوب نی ....دکتر وثوق برید مدرک دکتراشون از امریکا گرفتم و بالاترین دکتر زنان تو گرگانه هر دکتر دیگه ای کم بیاره میفرسته پیش ایشون فقط ویزیتشون بیشتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز