2777
2789
عنوان

دومین سقط من

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون هیچجوری نیومد شیاف و سوزن زور و سرم هیچ خونریزی شدید نیوفتادم بعد دوروز خودم گفتم کورتاژ کنید بر ...

فقط ي سوال چجوريه؟ خيلي درد داره؟ من ميترسم بقايام مونده باشه نياز ب كورناژ يا سأكشن باشه

نگران نباش منم دوتا سقط داشتم سعی که استرس نداشته باشی همه آزمایشات انجام بده سه ماه دیگه دوباره شرو ...

علت سقط،هات چی بود عزیزم؟بعد سقط ها الان که بارداری چی مصرف میکنی؟

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
فقط ي سوال چجوريه؟ خيلي درد داره؟ من ميترسم بقايام مونده باشه نياز ب كورناژ يا سأكشن باشه

بستگی داره چند هفته باشی وقتی شیاف و قرص میگیری چند ساعت بعد درد شدیدی میاد سراغت درد پریودی ولی شدیده ،دهانه رحمت باز میشه خارج میشه همه چی بعضی وقتام نمیشه و طولانی میشه که کار به کورتاژ میرسه کورتاژ اصلا درد نداره ینی بیهوشی متوجه نمیشی

هر دوبار تحت نظر وثوق بودم

پس شما مشکل ژنتیکی دارید منکه ازش راضی بودم دوربریامم چنتایی پیشش میرفتن همه راضی ان .. دوستمم بچش خودبه خود تو ماه پنجم ششم سقط میشد این دکتر رفت الان ی دخملی سالم داره خداروشکر

هوففف امان از دلسوزی و ترحم اطرافیان که داغ ادمو بیشتر میکنه منم هفته قبل خودبه خود سقط کردم گرمی خورده بودمو کار سنگین کرده بودم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍