2777
2789
عنوان

۱ رمان خیلی قشنگ بهم معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 90897 بازدید | 69 پست

[QUOTE=58297880]طوفان دیگری در راه است... یاسمین دالان بهشت گندم ارمیا من او دختر شینا[/QUOTE

کدوم از همه بهتره

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

رمان جدید نخوندم اگه جدید قشنگ هست معرفی کنین منم دلم برای رمان خوندن تنگ شده

ولی رمانایی که قبلا خوندم

بامداد خمار

شب سراب( همون رمان بامداد خماره ولی از زبون مرد داستان که از خودش دفاع کرده)

دیگه دالان بهشت

دیگه همخونه هم بامزس

اینا چون اولین رمانایی هست که خوندم خیلی دوسشون دارم و به دلم نشست

وگرنه رمان قشنگ زیاااااد خوندم اسمشونم یادم نیست همشو قاطی کردم از بس زیاد خوندم

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان های میم مودب پور عالین .رمان توماژ هم خوبه .

مودب پور  عالیه یادش بخیر اولین اش یاسمین رو خوندم بعدش رفتم همه رو پیدا کردم شیرین گندم و .....اکثر مدل اش یه جورن دو تا پسر یکی خیلی مودب و اروم یکی فوق شیطون ...اخرم به هر طریقی که شده نمیزاره هر دوشون به عشقشون برسن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

آنا کارنینا اثر لئوتولستوی 

َشوهر آهو خانم 

بربادرفته 

دزیره 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
[QUOTE=58297880]طوفان دیگری در راه است... یاسمین دالان بهشت گندم ارمیا من او دختر شینا[/QUOTE کدوم ...

یاسمین عاشقانه هست 

گندم هم همینطور 

دالان بهشت نیز..

میون اینا خیلی با یاسمین حال کردم... 

یک روز کامل خوندمش😤😤😤

هر سه تاش خیلی قشنگن و پایان عجیب و غمگین

اون چند تا هم عارفانه ،عاشقانه هست و به زمان قبل برمیگرده💏

در کل اینا جزو بهترین رمانایی بوده که خوندم😘

یاسمین عاشقانه هست  گندم هم همینطور  دالان بهشت نیز.. میون اینا خیلی با یاسمین حال ک ...

مرسی

آنا کارنینا اثر لئوتولستوی  َشوهر آهو خانم  بربادرفته  دزیره

شوهر آهو خانم دارم از بس تعریفشو کردن گفتن خیلی قشنگه خریدم

گفتن اولاش یکم حوصلت سر میره بعدش فوق العاده جذاب میشه

والا من از نصف هم بیشتر خوندم ولی دیگه نتونستم ادامه بدم گذاشتمش کنار   

خدایا شکرت
شوهر آهو خانم دارم از بس تعریفشو کردن گفتن خیلی قشنگه خریدم گفتن اولاش یکم حوصلت سر میره بعدش فوق ا ...

خخخخ

دالان بهشت  دالان بهشت  دالان بهشت  دالان بهشت  تا صبح دالان بهشتو بنویسم با ...

منم دو سه بار خوندمش خیلی دوسش دارم

خودم قبلنا تو زمان عقد مثل مهناز بودم رو شوهرم حساس بودم با یک دختر فامیل خوب بود حسودی میکردم و میرفتم تو قیافه

خیلی با مهناز همزادپنداری میکردم 

خدایا شکرت