2777
2789
عنوان

۱ رمان خیلی قشنگ بهم معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 90906 بازدید | 69 پست

خودمم یه رمان نوشتم 

خیییییلی قشنگ بود دوستام خوندن عاشقش شده بودن

دادم به دوستم واسم تایپ کنه نصفشو گم کرد اینقد گریه کردم چند روزم باهاش قهر بودم ولی دیگه چه میشد کرد

دیگه رغبت نکردم بنویسمش

میخواستم چاپش کنم یعنی به خدا مطمئن بودم خییییلی پرفروش میشه الان تو تاپیک داشتین رمان منو معرفی میکردین   

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم یه رمان نوشتم  خیییییلی قشنگ بود دوستام خوندن عاشقش شده بودن دادم به دوستم واسم تایپ کن ...

با چی براش فرستادی؟؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
شوهر آهو خانم دارم از بس تعریفشو کردن گفتن خیلی قشنگه خریدم گفتن اولاش یکم حوصلت سر میره بعدش فوق ا ...

راستش من توی سن چهارده سالگی خوندمش 

یعنی پانزده سال پیش 

اون موقع که به نظرم قشنگ اومدالان اصلا جزئیاتش یادم نمیاد 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

گلچین رمانهایی عاشقانه ایرانی که خوندم و ازشون هم لذت بردم و هم یاد گرفتم گناهکار( فوق العاده عاشقونس) و مومیایی (برای یک خانوم خوندنش واجبه تقریبا)

زیتون و اسطوره و شاه شطرنج

پریچهر و همخونه و ازدواج اجباری و گندم

افسونگر و توسکا و اگه گفتی من کیم و همسایه گودزیلا....

♾تا بینهایت و فراتر از ان پیش خواهم رفت♾

من کلا رمان ایرانی قوی ندیدم 

به نظرم بیشتر رمان خارجی بخون 

معمولا خوبند همشون

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
خوبه؟؟؟موضوعش چیه؟؟؟

قدیمای شهر ونیز  رو خیلی خوب توصیف کرده و در مورد چنتا بچه بی خانمانه که دزدی میکنن 

عشقی و اینا نیست اگه به رمانایی مث دور دنیا در هشتاد روز و توصیف اشیا علاقه داری بخون❤

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄

رمان یک بار نگاهم کن خیلی قشنگه.عاشقانس

جلد دو هم داره اسمش برایم از عشق بگو هست.

اونم قشنگه ولی جلد اولش معرکس واقعا

تنها رمانیه که دوبار خوندمش

رمان پرنیان شب هم اگه عاشقانه تخیلی دوس داشته باشی خیلی قشنگه

باورم کن هم محشره.روحیت شاد میشه اگه بخونیش.خیلی بامزس

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟