2777
2789
عنوان

نی نی سایت های عزیز

59 بازدید | 8 پست

بچه ها من کسی رو ندارم و تنهام

میخام یکم خودمو خالی کنم .. من کارمندم چرا تو اداره هر چقد کار میکنم دیده نمیشم ؟ واحد ما یکی از مهم ترین واحدهاس و کار کل مجموعه رو میچرخونه

بدلیل کمبود نیرو من تک نفر کارو جم میکنم خدا شاهده این مدت از فشار کار زیاد سرمو با دستمال میبستم تو خونه

ولی همکارای من که خیلییی کمتر من توی اداره حضور دارن و همیشه مرخصی های طولانی میرن خیلی عزیزترن و اسمشون همیشه رو زبون همه س

خیلی خسته شدم ، ناامیدم و کلافه از اینکه هرچی تلاش میکنم مدیر و مسئول مجموعه منو نمیبینن

هزار فکر تو سرمه کارم و ول کنم ( رسمی ام ؟)

کاش پیش خانواده ام بودم سرم روی پای مادرم میگذاشتم

اخی عزیزم

بنظرم هیچ انتظاری ازشون نداشته باش انتظار قدر دانی رو یه مدت رها کن

چون به انسان نعمت داديم اعراض كرد و خويشتن به يك سو كشيد، و چون گزندى به او رسيد نوميد گرديد. (اسرا ۸۳) ببین😍 من خودم رو نه مذهبی میدونم نه دیندار نه خدا ترس ، ادعای عنسانیت هم ندارم ☺️🪭، پس اگه توهینی کردی و در جواب بی ادبیت شستمـ🧽ـت، پهنت کردم رو بند، جلوی آفـ☀️ـتاب و دو تا گیره خشـ🎀ـگل زدم روت اصلا ناراحت نشو 🥹🤚🏼🌹فقط سریعتر خشـ🗿ـک شو بند رو شلوغ نکنی 🫶🏼

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا برات مهمه دیدن شدن؟چه چیزی با دیده شدن به دست میاری؟حقوق خیلی بیشتر؟رتبه کاری خیلی بالاتر؟

یا صرفا به قول خودت میخوای اسمت رو زبونا باشه؟اگه اینه که این موضوع ربطی به میزان کار و خستگیت نداره و هر چقدر هم کار کنی اون حس دیده شدن رو در شما ارضا نمیکنه و باید راه حل دیگه ای براش پیدا کنین.

خوندن کتاب و مشاور فکر کنم بهتون کمک کنه..

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

ظاهرت چه جوریه؟

والا مرتبم

۲۸ سالمه

همیشه لباسام اتو کشیده س

مرتب حموم میرم

کلی ادکلن و مام و بادی اسپلش مرتب استفاده میکنم

تقریبا همیشه هم آرایش سبک دارم

2790
2778
2791
2779
2792