2777
2789
عنوان

چرا فکر می‌کنید زن حتما باید کلی زحمت بکشه بیرون کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 91 پست
دیگه وقتی از هر ۳ ازدواج ۲ تاش طلاقه چه اعتباری داره؟

خب چند درصد اونایی که طلاق میگیرن شاغلن؟

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ما بحثمون سر کسایی هست که شوهر قشنگ پول میده بهشون .نه کسایی که بگیر نگیر دارن ..اون خانم ها صد د ...

نه موضوع استارتر اینه چرا خانوم کار کنه وقتی میتونه از همسرش بگیره؟ تو این دوره واقعا چند تا مرد هستن که قشنگ پول بدن؟ بیشتر رویاییه

افریننننن ولی بار ها تو نی نی سایت دیدم خانه دار رو میکوبن و هر مشکلی پیش میاد فقط میگن مستقل شو

بحث کوبیدن نیست اگه میگن مستقل شو چون اون خانم از پدر یا همسرش بخاطر 500 تومن پول گرفتن باید 500 بار بگه تا بتونه اون مبلغو بگیره...

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

با این لحنی که تو داری میگی فعلا خودت بیشتر داری میسوزی.انقد حرص خوردن و توهین کردن نداره.چندرغاز.حد ...

من خودم شاغلم از چی بسوزم آخه

واقعا چندغازه دیگه اگه قرار باشه با پول من خونه بچرخه که چادر خواب میشم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

نه موضوع استارتر اینه چرا خانوم کار کنه وقتی میتونه از همسرش بگیره؟ تو این دوره واقعا چند تا مرد هست ...

خب دیگه شما داری بعد منفی جمله رو میبینی .

میگه وقتی شوهر پول میده چرا خانم کار کنه؟ یعنی مرد داره ساپورتش میکنه دیگه .واضحه که

اصلا ربطی به درامد نداره منم فقط خودمو نگفتم امثال خودمو گفتم حقوق هرچقدر هم دریافت کنی بازم شیرینه ...

افرین به طرز فکرت 👍

منم نیاز مالی ندارم خداروشکر خونه و ماشین و ... اوکیه

حقوق شوهرمم عالی

ولی میرم سره کار چون هم انرژیم واسه کارای خونه زیاده

هم از کارای تکراری خونه خوشم نمیاد

هم احساس مفید بودن میکنم وقتی مشغولم

یه نسخه کلی نمیشه واسه همه پیچید

بعدم اینایی که میگن میشینم خونه شوهرم خرجمو میده

حقوق شوهرتون چقدره؟ واقعا میرسه به همه چی یا حاضرید واسه تنبلی از همه خایته هاتون بگذرید

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نه موضوع استارتر اینه چرا خانوم کار کنه وقتی میتونه از همسرش بگیره؟ تو این دوره واقعا چند تا مرد هست ...

نه کی گفته

من منظورم اونایی که شوهر یا پدرشون بی منت پول بهشون بده

عمرا تو کارمند باشی .

اتفاقا هستم کارمند بودن چجوریه مگه که من نیستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز