2777
2789

تا میگی یکی شوهرش پولداره همه گارد میگیرن که وای طرف خانه داره و خودش چیکار اس اتفاقا خیلی ام خوبه بده مگه برا چندرغاز پول بیرون فرسوده نمیشه

به خودش میرسه زندگی میکنه

از حسودیتونه وجدانن؟؟؟

چون چیز بدی من ندیدم تو اینکه طرف با پول شوهر یا باباش کیف کنه

بره دنبال علایقش

کجاش بده

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خب اینو کسایی میگن بده که مجبورن سرکار برن متاسفانه .وگرنه بدی نداره

اصلا یه جوری بد میگن انگار گناه کرده زن بدبخت تو خونه به اندازه کافی کار داره دیگه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا هم بد نیست نوش جونش

ولی مایی که مستقل هستیم رو زیر سوال نبر کلمه چندرغاز حرف قشنگی نیست

ماهم از روی بدبختی نمیریم سرکار نه اتفاقا دستمون به دهنمون میرسه خداروشکر

اما ترجیحمون اینه تا زمانی که دوست داریم یا میتونیم رو پای خودمون باشیم از درسی که خوندیم استفاده کنیم نه صرفا فقط خونه بمونیم و ..

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

یک چیز هست این وسط

چه تضمینی هست شوهر همیشه خرج خانوم رو بده؟ یا پدر همیشه حاضره بچه رو ساپورت کنه ؟ حالا چه وظیفه ش باشه چه نباشه.

ایا اگه طلاق گرفت ، یا مستقل شد میتونه خرج زندگی شو خودش دربیاره؟

پاسخ به این سوالات مهمه

نمیشه اینجوری بهش نگاه کرد

ار نظر من خانه داری هم خسته کنندس

همش کارای تکراری

بدون تغییر

بعضیا شاغلی دوست دارن بعضیا خانه داری بستگی به انرژی و هدف داره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دقیقا هیچ بدی نداره تو خونه کیف و لذتشو میبری، میخوری میخوابی هرچی هم دلت بخواد وظیفه شونه برات بخرن خیلی هم راحت زندگیتو میکنی بدون سگدو زدن به هرچی که علاقه داشته باشی هم میرسی

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

هر کسی سبک زندگی خودشو داره

من درآمد برام مهم نیست اما استفاده از تحصیلات و هنری که دارم

مفید بودن مهمه

پرستیژ و جایگاه اجتماعی برام مهمه

خانه دار بودن هم خوبه

منظور از حسودی متوجه نشدم این وسط

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میگردی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نه اصلا هم بد نیست نوش جونش ولی مایی که مستقل هستیم رو زیر سوال نبر کلمه چندرغاز حرف قشنگی نیستماهم ...

به شما کار ندارم که

اتفاقا خودم درس خوندم بیرون ام کار میکنم ولی یه جوری گارد میگیرن

خب خداییش نصف حقوق ها الان چندرغاز دیگه

شما حتما درآمد خوبی داری

همسر منم با شما موافقه میگه اون پولی که تو یک ماه بخاطرش عذاب بکشی بری بیای اعصاب نمونه برات فرسوده بشی من بهت میدمش منم راضیم🙂 منم اگه شوهرم حمایت نمیکردمجبور بودم میرفتم البته همه نه اما اکثریت مجبورن کار کنن

کاش به هم دیگه کاری نداشته باشیم سرمون تو زندگی هم نباشه

آدم شاغل خوشبخت خوشحال داریم بدبخت غمگینم داریم

زن خونه دار خوشبخت داریم بدبختم داریم

هیچ کدوم برتری ندارن

بستگی داره اون زن چطوری حالش خوبه

اصلا یه جوری بد میگن انگار گناه کرده زن بدبخت تو خونه به اندازه کافی کار داره دیگه

با این لحنی که تو داری میگی فعلا خودت بیشتر داری میسوزی.انقد حرص خوردن و توهین کردن نداره.چندرغاز.حداقل اونا برا همین چندغاز مثل خیلی خانمای اینجا التماس نمیکنن به شوهرشون.من خانه دارم اگرنپری بهم.کم حرص بخور

بی بال