من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من بچه ی سومم مرده به دنیا اومد ولی با این که مرده بود زایمانم راحت تر از قبلی بود بهت توصیه می کنم سوره انشقاق را بخون به اطرافیانت هم بگو برات بخونند خیلی موثره همچنین سوره ی قدر
در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
بخدا این نظریه دیگه قدیمی شده ، علم پیشرفت کرده ، الان با پمپ درد زایمان سزارین کاملا بدون درد شده ، ...
میشه لطفا تعریف کنی سزارینت با بیهوشی بود یا بیحسی؟ چند ساعت بعدش درد داشتی؟ چقد خونریزیت طول کشید؟ چند ساعت بعد عمل تونستی بایستی و راه بری و خودت کارای شخشیتو کنی مثلا دسشویی بری؟ ببخشیدا ولی خیلی برام سوالن اینا
میشه لطفا تعریف کنی سزارینت با بیهوشی بود یا بیحسی؟ چند ساعت بعدش درد داشتی؟ چقد خونریزیت طول کشید؟ ...
درد و عوارض بعد زايمان تا حد زيادى بستگى به بنيه و جنس گوشت و پوست شخص داره...بعضيا بد زخم هستن دير جوش ميخورن و بدنشون ضعيفه اذيت ميشن و ضعف ميكنن...بعضيام ماشاالله انگار نه انگار عمل به اون سختى انجام دادن