2777
2789
از ریخت و قیافه بیفته چه اشکالی داره؟  بعد از آوردن چند تا بچه وقتی که دیگه قصد بچه ی دیگه ای ...

سلام من سز شدم پنج ماه پیش ، اصلا بدنم زشت و شل نشده ، از قبل از بارداری هم لاغرتر و سفت تر شدم ، همه چی عالی پیش رفت

من سه بار زایمان کردم دردش شدیده ولی قابل تحمل تازه اگه می خوای درد نداشته باشی از روش اپیدورال استفاده کن بدون درد اصلا هیچ دردی را حس نمی کنی 

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم تصمیم دارم طبیعی زایمان کنم ولی دکترم گفته لگنت کوچیکه و ممکنه لحظه اخر مجبورشی سزارین کنی,,,  موندم چیکار کنم لطفا اگه تجربه دارین کمک کنین

اخر شب هایمان بیشتر به فیلمهای هندی شبیه شده ،،، یک تنه جلوی صدها فکروخیال می ایستیم و همه شان را از پا در می اوریم !!!  
ببین طبیعی درد رو لحظه زایمان میکشی سزارین بعد از زایمان.

بخدا این نظریه دیگه قدیمی شده ، علم پیشرفت کرده ، الان با پمپ درد زایمان سزارین کاملا بدون درد شده ، و جلو چشمت با آرامش دنیا اومدن بچه تو میبینی

سلام من سز شدم پنج ماه پیش ، اصلا بدنم زشت و شل نشده ، از قبل از بارداری هم لاغرتر و سفت تر شدم ، هم ...

خب استثناهایی هم وجود داره بافت عضله هات حتما سفته. ولی خیلیها بعد از سزارین شل میشه شکمهاشون.

بديش اين كه مشخص نيست چقدر بايد درد بكشى براى زايمان طبيعى...بعضيا سه ساعت درد ميكشن بعضيا يك روز درد ميكشن...تازه ممكنه بعد از تجربه ى اونهمه درد موفق به زايمان طبيعى نشى و ببرنت واسه سزارين...

واییی من میفهمم شمارو.خیلی فشار رو آدمه.خدا کمکمون کنه

ان شالله منم از طرفدارای سرسخت سزارین بودم خوردم زمین رفتم زایشگاه. تصمیم قطعی به طبیعی گرفتم .داستانش تو تاپیکام هست

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
منم تصمیم دارم طبیعی زایمان کنم ولی دکترم گفته لگنت کوچیکه و ممکنه لحظه اخر مجبورشی سزارین کنی,,,&nb ...

به منم همینو‌ و درست سز شدم ، اشتباه نکن برو سز ، من خاطرات ای سایت رو خوندم و جوگیر شدم گفتم فقط طبیعی !!! بخدا خاطره با بیمارستان خیلی فرق داره