2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا تصمیم به اپیدورال دارم.ماشالا به شما

من بچه ی سومم مرده به دنیا اومد ولی با این که مرده بود زایمانم راحت تر از قبلی بود بهت توصیه می کنم سوره انشقاق را بخون به اطرافیانت هم بگو برات بخونند خیلی موثره همچنین سوره ی قدر

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
بخدا این نظریه دیگه قدیمی شده ، علم پیشرفت کرده ، الان با پمپ درد زایمان سزارین کاملا بدون درد شده ، ...

میشه لطفا تعریف کنی سزارینت با بیهوشی بود یا بیحسی؟ چند ساعت بعدش درد داشتی؟ چقد خونریزیت طول کشید؟ چند ساعت بعد عمل تونستی بایستی و راه بری و خودت کارای شخشیتو کنی مثلا دسشویی بری؟ ببخشیدا ولی خیلی برام سوالن اینا

خب استثناهایی هم وجود داره بافت عضله هات حتما سفته. ولی خیلیها بعد از سزارین شل میشه شکمهاشون.

طبیعی و سز فقط به ژنتیک بستگی داره که بدن چطور بشه ، خواهر من طبیعی زایید از من شل تره! اصلا نگران این چیزا نباشید ، ربطی به نوع زایمان نداره

میشه لطفا تعریف کنی سزارینت با بیهوشی بود یا بیحسی؟ چند ساعت بعدش درد داشتی؟ چقد خونریزیت طول کشید؟ ...

درد و عوارض بعد زايمان تا حد زيادى بستگى به بنيه و جنس گوشت و پوست شخص داره...بعضيا بد زخم هستن دير جوش ميخورن و بدنشون ضعيفه اذيت ميشن و ضعف ميكنن...بعضيام ماشاالله انگار نه انگار عمل به اون سختى انجام دادن