2777
2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 390 پست
مرسی مهربونم عزیزم شماهم مامان گلتو دختر نازتو ببوس قشنگم عکستو ندیدم عزیزدلم ایتا بفرست 😍❤🥰💛

فدااات بشممم قشنگمممچشم مهربونم😍😍

عکس میدم سحر ولی الان فعلا با جن فرقی ندارم🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلامت باشی قشنگم همچنین مادر شما 😍😍 نه جدی دماغ به اون قشنگی حالا من چی بگم که دماغ گوشتی دارم نصف ...

فداتممممم😍🥰😍

نباباااا واقعااا؟ اگه دوسش نداری عمل کن بخدااا همیشه جوری زندگی کن ک دوس داری😍ولی اگع خوبه دستش تزن نقاهت پدر درمیاره

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

خخخ خب جدی میگم چار روز دیک خودمو میبینی ب همین نتیجه میرسی ک مث همیم

ایشالاااا خداکنه ببینمت😍😍

فداتممممم😍🥰😍نباباااا واقعااا؟ اگه دوسش نداری عمل کن بخدااا همیشه جوری زندگی کن ک دوس داری😍ولی اگ ...

دوسش که ندارم ولی جراتش هم ندارم برم عمل 😅

من کلا از این مدل دخترام که یه ذره انگشتم زخم بشه

کلی جیغ و داد میکنم🤣🤣

دوسش که ندارم ولی جراتش هم ندارم برم عمل 😅 من کلا از این مدل دخترام که یه ذره انگشتم زخم بشه کلی جی ...

وااای منی پسسس😂😂😂😂