2777
2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 390 پست
🤣🤣🤣🤣وااای ملک چقد دخترت نااااازه ماشالاااا خدا حفظش کنه صدرصد شبیه خودتههههوااای من چرا امین رو ...

خخخ لعنت بهت تو ک منم چاق تصور میکردی عوووضی اره ارغوان شکللل خوووودمه مرسی ممنون عزیزم

امین چطوری بود حالا

من زلیخا و تو یوسفمی❤️

خخخ لعنت بهت تو ک منم چاق تصور میکردی عوووضی اره ارغوان شکللل خوووودمه مرسی ممنون عزیزم امین چطوری ب ...

وای اررره نمیدونم چرااا🤣🤣🤣🤣🤣وای بنده خدا خوبه ولی تو سری میدونم😂😍😍😍از ارغوان معلومه 😉😉😉🥰😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیروز مامانمو بوس کردم اسی دماغت که خیلی قشنگ بود چه مدلی عمل کردی؟

فدااات بشمم زنده باشن مامان😍😍😍

اره خوب بود ولی دیدی ادم مرض میگیره منم مرض داشتم😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

وای اررره نمیدونم چرااا🤣🤣🤣🤣🤣وای بنده خدا خوبه ولی تو سری میدونم😂😍😍😍از ارغوان معلومه 😉😉😉� ...

فدات اره ارغوان مث خودم سفیده ...اقا بدجور چشمت این سلیطه رو گرفته هااا خخخ ن منو امین در ی حدیم منم همینجوری تصور کن برتری سرتری ندارم

من زلیخا و تو یوسفمی❤️

فدات اره ارغوان مث خودم سفیده ...اقا بدجور چشمت این سلیطه رو گرفته هااا خخخ ن منو امین در ی حدیم منم ...

ای خدااااا چقد اخه تو خوبییییی عبضیییی😍😍میگه برتری سرتری نداریم😂😂😂😂

فدااات بشمم زنده باشن مامان😍😍😍اره خوب بود ولی دیدی ادم مرض میگیره منم مرض داشتم😂

سلامت باشی قشنگم همچنین مادر شما 😍😍

نه جدی دماغ به اون قشنگی

حالا من چی بگم که دماغ گوشتی دارم نصف صورتمو

گرفته🤣🤣

جرات عمل هم ندارم 😅🥲