2777
2789
عنوان

من چمهه❓️

50 بازدید | 14 پست

ینفر بود که دوسم داشت نزدیک ۲سال دنبالم بود ولی خب چون یسری تفاوت ها داشتیم مثلا سطح تحصیلاتش، طلاق والدینش و مخالفت خانوادم بخاطر اینا بهش گفتم که تفاهم نداریم و وارد رابطه نشیم بهتره

اونم اخر پذیرفت و بلاکم کرد ولی من یطوری شدم انگار دلم تنگ شد😐

چمه واقعا؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تصمیم درستی گرفتم بنظرت؟

اگه امکان پیشرفت داشت و زندگی خوبی واست فراهم میکرد آره

اون خودش قربانی طلاق والدینشه مقصر نیست

تحصیلات هم الزاما باعث موفقیت توی زندگی نیست

اگه درآمد و جنم داشت و ازش خوشت میومد مرد عاشق از همه بهتره

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اگه امکان پیشرفت داشت و زندگی خوبی واست فراهم میکرد آره اون خودش قربانی طلاق والدینشه مقصر نیستتحصیل ...

یعنی اشتباه بود تصمیمم؟

اخه مخالفت مامانم خیلییی رو مخم بود🚶🏻♀️

تصمیم درستی گرفتم بنظرت؟؟

بله ببین من نمیدونم چند سالتونه ولی به هر تفاوت های زیادی داشتید و همین تحصیلات خیلی مشکل ساز میشه تد زندگی فکر میکنید تاثیر نداره من به چشم خودم دیدم بین پدر و مادرم دیدم فرزند طلاق بودن که دیگه بدتر اون فرد گناهی نداره و خب اون ادم خودش هم قربانی خانواده اش شده ولی شما تو ازدواج بی رحم باش و به فکر خودت باش حرف یه

ترس از اینکه از چشم مامانم بیوفتم و..فعلا که دل طرفو شکستم و نارحت شده نمد چی بشه

پولداره از دستش نده عشق و پول خوشبختت میکنه

من نمیدونم دلایل مامانت چیه ولی عاقل زندگی خودت باش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
بله ببین من نمیدونم چند سالتونه ولی به هر تفاوت های زیادی داشتید و همین تحصیلات خیلی مشکل ساز میشه ت ...

حرف یه روز دو روز نیست و شما نیاز دارید به حمایت خانواده ایشون و جدا از اینا فرزندان طلاق خیلی مشکل دار هستن اکثرا و نیاز به درمان دارن شما اصلا پشیمدن نباشید و برای ازدواج هم عجله نکنید اصلا دیر نمیشه

بله ببین من نمیدونم چند سالتونه ولی به هر تفاوت های زیادی داشتید و همین تحصیلات خیلی مشکل ساز میشه ت ...

اینا درسته ولی خب اون دوست داشتنه چی؟ خیلیی کم پیدا میشه که ینفر واقعا دوست داشته باشه

حمایت پدرش که بود

اینا درسته ولی خب اون دوست داشتنه چی؟ خیلیی کم پیدا میشه که ینفر واقعا دوست داشته باشهحمایت پدرش که ...

ببینید مرد به محض اینکه مطمئن شد شما هم عاشقشی به مرور زمان عشقش کمتر میشه و میره کلا و حالا جالبه بدونید اگه اون ادم دوستتون داشته باشه چی میاد جای اون عشق مسئولیت پذیری و تعهد و به این میگن عشق لطفا خودت رو با این چیزا گول نزن و ذهنت رو درگیر نکن مطمئنم لیاقتت بیشتر از اینه و خیلی ادمای بهتر میان تو زندگیت و رو عشق و اینا حساب نکن زیاد

درسته حمایت پدرش بوده ولی بهرهر حال یه خانواده از هم پاشیده بوده اون پدر چقد میتونه حمایت کنه تا یه جایی نیاز به مادر ایشون هم هست در اصل در ازدواج شما با یک فرد ازدواج نمیکنید انکار با خانواده اون فرد دارید ازدواج میکنید یعنی همینقدر مهمه

یعنی اشتباه بود تصمیمم؟اخه مخالفت مامانم خیلییی رو مخم بود🚶🏻♀️

ااین رو هم بدون مادران با بد ما رو نمیخوان و سرد و گرم دنیا رو چشیدن و صد در صد مادر شما هزار بعد رو میبینه که شما نمیبنی