ینفر بود که دوسم داشت نزدیک ۲سال دنبالم بود ولی خب چون یسری تفاوت ها داشتیم مثلا سطح تحصیلاتش، طلاق والدینش و مخالفت خانوادم بخاطر اینا بهش گفتم که تفاهم نداریم و وارد رابطه نشیم بهتره
اونم اخر پذیرفت و بلاکم کرد ولی من یطوری شدم انگار دلم تنگ شد😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ببین من نمیدونم چند سالتونه ولی به هر تفاوت های زیادی داشتید و همین تحصیلات خیلی مشکل ساز میشه تد زندگی فکر میکنید تاثیر نداره من به چشم خودم دیدم بین پدر و مادرم دیدم فرزند طلاق بودن که دیگه بدتر اون فرد گناهی نداره و خب اون ادم خودش هم قربانی خانواده اش شده ولی شما تو ازدواج بی رحم باش و به فکر خودت باش حرف یه
بله ببین من نمیدونم چند سالتونه ولی به هر تفاوت های زیادی داشتید و همین تحصیلات خیلی مشکل ساز میشه ت ...
حرف یه روز دو روز نیست و شما نیاز دارید به حمایت خانواده ایشون و جدا از اینا فرزندان طلاق خیلی مشکل دار هستن اکثرا و نیاز به درمان دارن شما اصلا پشیمدن نباشید و برای ازدواج هم عجله نکنید اصلا دیر نمیشه
اینا درسته ولی خب اون دوست داشتنه چی؟ خیلیی کم پیدا میشه که ینفر واقعا دوست داشته باشهحمایت پدرش که ...
ببینید مرد به محض اینکه مطمئن شد شما هم عاشقشی به مرور زمان عشقش کمتر میشه و میره کلا و حالا جالبه بدونید اگه اون ادم دوستتون داشته باشه چی میاد جای اون عشق مسئولیت پذیری و تعهد و به این میگن عشق لطفا خودت رو با این چیزا گول نزن و ذهنت رو درگیر نکن مطمئنم لیاقتت بیشتر از اینه و خیلی ادمای بهتر میان تو زندگیت و رو عشق و اینا حساب نکن زیاد
درسته حمایت پدرش بوده ولی بهرهر حال یه خانواده از هم پاشیده بوده اون پدر چقد میتونه حمایت کنه تا یه جایی نیاز به مادر ایشون هم هست در اصل در ازدواج شما با یک فرد ازدواج نمیکنید انکار با خانواده اون فرد دارید ازدواج میکنید یعنی همینقدر مهمه