bravehopefull مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2772 عنوان کتک خوردم 705 بازدید | 21 پست خب ، من زنگ زدم که مامانم کارش تموم شده یا نه! بعد برادرم داشت فکم میشکوند که چرا به مامان زنگ زدی...الان حساب کتاب قاطی کنه ...پول کم میاره!منم گفتم احمق من فکم بشکنه، مامان پولش میده...اصلا کنترل خشم نداره...منم عصبی شدم محکم گوشی رو کوبیدم بهش 😐رد ناخونش رو صورتمه اه 1404/09/24 | 23:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bravehopefull مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2772 نگران اون دنیاش هستم.نگرانم عمرش کوتاه شه...نوزاد بود پدرم فوت کرد...خانواده پدریم مادرم دق دادن...انفدر استرس دادن که دندون های سفید داداشم تو دهنش سیاه شد.
مهلاگنجی49 عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1533 متاسفانه نمیدونید با کسی که ازتون قویتره چطور رفتار کنیدچرا وقتی میدونی وحشیه باهاش در میوفتی
bravehopefull مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2772 شغل مامانت چیه مگه ی جای خصوصی هست.مسئول حساب کتاب هست.
delaramjahangiri عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 3636 ۲۶ 😑😑😑😑بزرگم هست کهههه گفتم شاید بچه 17 18 سالس😑😑😑😑این نره تو رابطه هاااا خدا ب داد دختره برسه
bravehopefull مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2772 متاسفانه نمیدونید با کسی که ازتون قویتره چطور رفتار کنیدچرا وقتی میدونی وحشیه باهاش در میوفتی من کاریش نداشتم کهدید گوشی دستمه اومد...گفت با مامانی...بعد شروع کرد.من دلم نمیاد بزنمش...خب ، با قوی تر چیکار کنیم گلم؟
مهلاگنجی49 عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1533 😑😑😑😑بزرگم هست کهههه گفتم شاید بچه 17 18 سالس😑😑😑😑این نره تو رابطه هاااا خدا ب داد دختره برسه همون ۱۸ ساله شما زورت میرسه بهش مگه؟؟من که هیچ پدرمم با من از پسش برنمیاد بعد چه دلیلی داره برم بحث و دعوا کنم
bravehopefull مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2772 😑😑😑😑بزرگم هست کهههه گفتم شاید بچه 17 18 سالس😑😑😑😑این نره تو رابطه هاااا خدا ب داد دختره برسه اون موقع اونجای زنش میخوره...یبار گفتم منو بزنی ، همه چیز زهرمار میگنی مامان ناراحت میشه بیام خونت دعوا راه میندازم.میگغت کی حق داره به زنم چیزی بگه😂😂😂😂یکم به کودکی سختش رفته یکمم دایی هامم این بودن اللن شدن ببعی
bravehopefull مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2772 همون ۱۸ ساله شما زورت میرسه بهش مگه؟؟من که هیچ پدرمم با من از پسش برنمیاد بعد چه دلیلی داره برم بحث ... برا شما هم همینه؟داداش داری؟برا من حالا کوذکی سختی داشته...
delaramjahangiri عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 3636 اون موقع اونجای زنش میخوره...یبار گفتم منو بزنی ، همه چیز زهرمار میگنی مامان ناراحت میشه بیام خونت د ... عذر میخوام ولی خیلی اخلاقش مضخرفه باهاش قهر کن و حرف نزن چن وقت
مهلاگنجی49 عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1533 من کاریش نداشتم کهدید گوشی دستمه اومد...گفت با مامانی...بعد شروع کرد.من دلم نمیاد بزنمش...خب ، با قو ... با قویتر نهکلا با مرد جماعت بخصوص اونایی که جوونن نه کسی مثل پدرتباید با احترام رفتار کنی تا خرت بشن
bravehopefull مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2772 همون ۱۸ ساله شما زورت میرسه بهش مگه؟؟من که هیچ پدرمم با من از پسش برنمیاد بعد چه دلیلی داره برم بحث ... ببین من ی مادر بزرگ دارم...اللن آلزایمر گرفته همش میگفت تو دهترت دوست داری...انکار پسرت رو نزاییدی! من کلا به داداشم کاری ندارم...اون اذیت میکنهمامانم تا بیاد حرف بزنهمیگه مامان تو دخالت نکنمامانم میگه یعتی چی بچمه! میگه آهان فقط دخترت بچت هست😐