2777
2789
عنوان

ازدواج و رفتار های شوهر

221 بازدید | 13 پست

دوستان من دوس پسرم که پنج سالم ارتباط داریم باهم؛هیچوقت تا بحال عصبانیت ندیدم ازش حتی هر وقت دعوامون میشه من داد و هوار میزنم اما اون آروم و با مهربونی باهام رفتار میکنه.هیچوقتم توهینی ازش ندیدم.یعنی ممکنه بعد ازدواج میشه از این شوهرایی که زور میگن و زنشونو ب هر بهانه اذیت میکنه؟ از تجربیات دوستی و قبل ازدواج و بعد ازدواجتون بگین.

ازدواج هندونه ی در بستست.

ولی تو‌تمام شرایط امتحانش کن. دل خوش به لحظه های عاشقانه نباش. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم شیر خام خورده است و هیچ چیزی ازش بعید نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

حتی دو هفته پیش سر بد قولی کردنش هر چی میتونستم داد زدم و باهاش بد رفتاری کردم.

میگفت تو یه لحظه گوش کن ببین چی میگم اخه.

خیلی آروم!

ولی میترسم تلافی اینا رو بعدا سرم وا کنه.

فک نکنم پنج ساله باهاشی بچه ی خوبیه😁

فقط تو دیگه دادنزن آفرین😁

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
حتی دو هفته پیش سر بد قولی کردنش هر چی میتونستم داد زدم و باهاش بد رفتاری کردم. میگفت تو یه لحظه گو ...

حالا تلافی هم نکنه بالاخره ممکنه ازین رفتار شما خسته بشه چون انگار نمیتونی خودتو موقع عصبانیت کنترل کنی سعی کن رو خودت کار کنی ارومتر با مساعل برخورد کنی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲