2777
2789
عنوان

حس ششمی👾

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 32 پست
حست در مورد ازدواجم چیه

اونایی که گفتم درست بود؟

ازدواجت نیمه سنتیه

یه آشنای دوری رو میبنی و ایشون ازتون خوشت میاد و توسط یه واسطه مزدوج میشین

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

اونایی که گفتم درست بود؟ازدواجت نیمه سنتیه یه آشنای دوری رو میبنی و ایشون ازتون خوشت میاد و توسط یه ...

اره درست بود

به نظرت ممکنه امسال یا اوایل سال بعد بلشه؟

یکم از ویژگی هاش میگی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره درست بود به نظرت ممکنه امسال یا اوایل سال بعد بلشه؟یکم از ویژگی هاش میگی

امسال نیست

سال بعد اشنا میشی و ازدواجتون میشه اوایل سال بعدش.

تفاوت قدیتون زیاده

آرومه

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

امم درسته احتمالا همین فکر و میکنهحسش بهم چیه کلا درموردمون چی حس میکنی

بنظرم قراره رابطتون خیلی محکم بشه

حس میکنم تو قراره یکم شکاک و حساس بشی بهش ولی گذری هست و حس میکنم زندگیتون قراره خیلی آروم باشه.

بنظرم قراره رابطتون خیلی محکم بشهحس میکنم تو قراره یکم شکاک و حساس بشی بهش ولی گذری هست و حس میکنم ز ...

هعی برای فعلا داریم مضخرف ترین روزهای رابطمون رو میگذرونم🤦دعوایی بینمون شد الان هم که پیام نمیده 😓

آره دیوونه اممم😉😝

هعی برای فعلا داریم مضخرف ترین روزهای رابطمون رو میگذرونم🤦دعوایی بینمون شد الان هم که پیام نمیده 😓

دعوا چرا

سنتی بودینک

اونایی که گفتم درست بود؟ ازدواجت نیمه سنتیه یه آشنای دوری رو میبنی و ایشون ازتون خوشت میاد و توسط ...

من جمعه عروسی دعوتم میخام برم. خواهرشوهرام و دختراشون و برادرشوهرم هم هستن . با همشون قهریم. بنظرت چجور با من رفتار میکنن تو عروسی؟ محلم نمیدن؟ تحویلم نمیگیرن اصلا؟

....

حست در مورد ازدواجم چیه

من جمعه عروسی دعوتم میخام برم. خواهرشوهرام و دختراشون و برادرشوهرم هم هستن . با همشون قهریم. بنظرت چجور با من رفتار میکنن تو عروسی؟ محلم نمیدن؟ تحویلم نمیگیرن اصلا؟

....

من جمعه عروسی دعوتم میخام برم. خواهرشوهرام و دختراشون و برادرشوهرم هم هستن . با همشون قهریم. بنظرت چ ...

یه سلام کوتاه میکنن بهت ولی نه اهمیت نمیدن

(سعی کن پیششون نشینی)

عزیزم هادی و میبینم ؟ کی ازدواج میکنمم ؟

وقتی قراره ببینش کنسل میشه

ولی بله میبنی.

تا ۳ سال دیگه