چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 عنوان حس ششمی👾 146 بازدید | 32 پست دیروز خیلی اتفاقی حس خودم رو راجب دوکاربر گفتم و گفتند کاملا درست بود.اعتقادی ندارم ولی جهت سرگرمی هرکی میخواد بگه بگم زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻 1404/09/24 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 رنگ لباسم قرمز؟ زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 من چه حالی دارم الان سردرگمیتو دوراهی هستی؟ زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 در مورد من بگو عزیزم .اینکه تو ذهنم چی میگذره ؟ عزیزم نمیدونم تو ذهنت چیه ولی حس میکنم خیلی غمگینی (دروغ نگم به تاپیک هاتم نگاهی انداختم) زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 حس نامزدم بهم چیه به نظرش چجور دختریم این تو ذهنشه که تورو درست نشناخته زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 تو خودت روابط اجتماعي خوبی داری؟ت حست در مورد من چیه روابطم خوب نبود ولی خیلی پیشرفت کردمسرزبون داری و بقیه فکرمیکنن آدم باسیاستی هستی زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 لباسم پلنگی حالمم افسرده ام دلم گرفته لباس پلنگی یکم سخت بود😭😂چرا عزیزم زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 12808 روابطم خوب نبود ولی خیلی پیشرفت کردمسرزبون داری و بقیه فکرمیکنن آدم باسیاستی هستی حست در مورد ازدواجم چیه