2789
عنوان

حس ششمی👾

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 32 پست
حست در مورد ازدواجم چیه

اونایی که گفتم درست بود؟

ازدواجت نیمه سنتیه

یه آشنای دوری رو میبنی و ایشون ازتون خوشت میاد و توسط یه واسطه مزدوج میشین

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

اونایی که گفتم درست بود؟ازدواجت نیمه سنتیه یه آشنای دوری رو میبنی و ایشون ازتون خوشت میاد و توسط یه ...

اره درست بود

به نظرت ممکنه امسال یا اوایل سال بعد بلشه؟

یکم از ویژگی هاش میگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره درست بود به نظرت ممکنه امسال یا اوایل سال بعد بلشه؟یکم از ویژگی هاش میگی

امسال نیست

سال بعد اشنا میشی و ازدواجتون میشه اوایل سال بعدش.

تفاوت قدیتون زیاده

آرومه

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

امم درسته احتمالا همین فکر و میکنهحسش بهم چیه کلا درموردمون چی حس میکنی

بنظرم قراره رابطتون خیلی محکم بشه

حس میکنم تو قراره یکم شکاک و حساس بشی بهش ولی گذری هست و حس میکنم زندگیتون قراره خیلی آروم باشه.

بنظرم قراره رابطتون خیلی محکم بشهحس میکنم تو قراره یکم شکاک و حساس بشی بهش ولی گذری هست و حس میکنم ز ...

هعی برای فعلا داریم مضخرف ترین روزهای رابطمون رو میگذرونم🤦دعوایی بینمون شد الان هم که پیام نمیده 😓

آره دیوونه اممم😉😝

هعی برای فعلا داریم مضخرف ترین روزهای رابطمون رو میگذرونم🤦دعوایی بینمون شد الان هم که پیام نمیده 😓

دعوا چرا

سنتی بودینک

اونایی که گفتم درست بود؟ ازدواجت نیمه سنتیه یه آشنای دوری رو میبنی و ایشون ازتون خوشت میاد و توسط ...

من جمعه عروسی دعوتم میخام برم. خواهرشوهرام و دختراشون و برادرشوهرم هم هستن . با همشون قهریم. بنظرت چجور با من رفتار میکنن تو عروسی؟ محلم نمیدن؟ تحویلم نمیگیرن اصلا؟

....

حست در مورد ازدواجم چیه

من جمعه عروسی دعوتم میخام برم. خواهرشوهرام و دختراشون و برادرشوهرم هم هستن . با همشون قهریم. بنظرت چجور با من رفتار میکنن تو عروسی؟ محلم نمیدن؟ تحویلم نمیگیرن اصلا؟

....

من جمعه عروسی دعوتم میخام برم. خواهرشوهرام و دختراشون و برادرشوهرم هم هستن . با همشون قهریم. بنظرت چ ...

یه سلام کوتاه میکنن بهت ولی نه اهمیت نمیدن

(سعی کن پیششون نشینی)

عزیزم هادی و میبینم ؟ کی ازدواج میکنمم ؟

وقتی قراره ببینش کنسل میشه

ولی بله میبنی.

تا ۳ سال دیگه