2777
2789
عنوان

از مجردیم خجالت میکشم

342 بازدید | 47 پست

۵شنبه عروسی داریم با اینکه قلبا دوس دارم برم ولی از مجردی و نگاه های سنگین بقیه بدم میاد ترجیح میدم نرم تا اینکه فقط ضایع بشم اگه متاهل بودم با کله میرفتم ولی هیچ اعتماد به نفسی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودت از مجردی ناراحتی از بقیه خجالت میکشی

وگرنه اگر خودت راضی بودی راحت میرفتی عروسی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

کل ارزشت به بودن اسم یه مرد دیگه بجز بابات تو شناسنامته؟ شل کن خواهشا

اصلا به بقیه چه ربطی داره، حرف زیادی هم زدن جوابشونو بده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اتفاقا اگه بدونی الان بهترین دوران زندگیته باافتخار میری

من هیچ متاهلی ندیدم که واقعا کنار هم خوشبخت باشن

زندگی میدون جنگه

اوناییم که دووم اوردن با دروغ و با سیاست دارن ادامه میدن

از منی که طلاق گرفتم بپرس

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

باور کن تقصیر تو نیست خودتو دست کم نگیر و برو

اکثر پسرا پول ندارن برو انشاالله تو همین مهمونی یه مورد عالی گیرت بیاد

من ۲۹ سالم بود که تو یه مهمونی که زورکی منو برده بودن (احساسم مثل شما بد) به همسرم که از کلللللل فامیل از لحاظ مالی و ظاهری و اعتقادی سرتره معرفی شدم و ازدواج کردیم

قبلا دوتا عقد اشتباه داشتم و طلاق گرفته بودم

اسمم نظر همسرمه