2777
2789
عنوان

ادكلن خوب

255 بازدید | 28 پست

يه ادكلن خوب معرفي كنيدكه بوي خاص و متفاوت داشته باشه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنونه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بلک افغان. 

بوش خاص ومست کنندس. 

من ادکلنشو ندارم چون گرونه ولی عطرشو میگیرم همیشه خیلی دوسش دارم 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
بلک افغان.  بوش خاص ومست کنندس.  من ادکلنشو ندارم چون گرونه ولی عطرشو میگیرم همیشه خیلی ...

فرق عطر و ادکلن چیست؟   

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
همسرم داره فوق العادس

یه عطر اسپرته. 

من هم خودم میزنم هم شوهرم خییلی خوبه اصلا جذبش میشی دلم نمیاد به هر لباس ومانتویی ازش بزنم هرجام رفتم ازم پرسیدن اسم عطرو ولی چون دوست دارم فقط خودمو شوهرم تو فامیل بزنیم ب کسی نمیگم اسمشو اونوقت کل فامیل میرن میگیرنو خاص بودنشو از دست میده وشوهرمو نمیشناسم دیگه😂😂

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
یه عطر اسپرته.  من هم خودم میزنم هم شوهرم خییلی خوبه اصلا جذبش میشی دلم نمیاد به هر لباس ومانت ...

خيلي خوبه منم دوسش دارم😍😍😍😍😍

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎