2777
2789

همیشه میومدم واسه سرگرمی تایپیک ها رو می خوندم فکر نمیکردم خودم یه روز تایپیک بزنم . انقد دلم گرفته نمیدونم به کی بگم ۲ روز فقط دارم گریه میکنم فقط اولش بگم موضوع عشق و خیانت و اینجور چیزا که دوست داریم بخونیم نیست. شاید مسخره بیاد ولی به خاطر کنکور ارشد ه خیلی راحت با چنتا بی دقتی از رتبه ۱۰۰ شدم ۱۰۰۰ خیلی تلاش کردم فقط به خاطر چنتا دونه سوال که خوب سوال رو نخوندم. خرافاتی نیستم  ولی به چشم شور اعتقاد داررم فکر میکنم به خاطر چشم زدن فامیل هامونه نه این که حالا ارشد خیلی مهم باشه تو هر مساله مثلا یه زمان ۳ تا خواستگار باهم اومده بود برام تا اینا فهمیدن همه چی خراب شد. هرچی به مامانم میگم تا همه چی معلوم شه چیزی به بقیه نگو هیچی پیش خودش نگه نمی داره تصمیم گرفتم برم خونه اجاره کنم جدا زندگی کنم 😔

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همینطوره 

گاهی به شوخی بهش میگم مادر داند عالم داند 😅

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

منم ب چشن شور خیلی اعتقاد دارم حضرت علی هم توصیه کردن از چشم شور برحذر کن

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

منم ب چشم شور اعتقاد دارم ولی نهایتا میگم صلاح خدا همین بوده 

و چشم شور واقعا وجود داره 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

مادر شوهر من کافیه چیزی بدونه کل فامیل میدونن خونه پدر شوهرمو فروختم همه ی فامیلش میگفتن خوبه دیگه کلی پول دستتون امد میگفتم اینا از کجا میدونن دیگه هیچی بهشون نمیگم انقد ادم دهن لق اه

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته