2777
2789
عنوان

مرد بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 3857 بازدید | 204 پست
فکر کرده خانمه مشاوره بهش داده کثافت مردک آشغال

تاپیک های این نر رو چک کردم و فهمیدم که کلا درمورد مسائل جنسی صحبت کرده به خانم ها انقدر حقیر

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که دنبال حرف زشتن بی هدفن گاهی معتادن .چیزی براازدست دادن ندارن .راهنماشونم فیلم های ناجور س ...

ارع همش از این حرفا بد میزد خیلیی عوضی بود

من دیدم کاربر دیگه هم همینجوری گفته بود

بیخیال بابا درخواست هیچ خانوم یا آقایی رو قبول نکنید

اره منم دیگه درخواست خانم ها همقبول نمیکنم

یه خانمی تو تاپیکمبود بعو درخواست داد بعد میگفت من چادریم ولی میخوام رابطه داشته باشم فلانی اومد رابطه داشتم چند نفره داشته باشم به نظرت چیکار کنم😐😐منم دو تا فحش دادم لغو دوستی زدم

نرهای بیچاره بیکار و علاف افتادن اینجا کاش یکم بجاش رو زندگیتون تمرکز میکردید

اینا بیرون هیچکس محل بهشون نمیزاره نگاشون هم نمیکنن میان تو این سایت عقده خالی کنن

خدایا شکرت بابت همه چیز...

تاپیک های این نر رو چک کردم و فهمیدم که کلا درمورد مسائل جنسی صحبت کرده به خانم ها انقدر حقیر

میگم بیرون هیچ دختری نگاهشون هم نمیکنن عقده ایی میاد اینجا خودشو تخلیه کنه کثافت هرزه

خدایا شکرت بابت همه چیز...